Aloja 1

ALOE VIVA, antivirusno, antibakterijsko, imunostimulativno, antioksidantno dejstvo

330,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Aloe Viva je dijetetski proizvod visoke biološke vrednosti izrađen na bazi ekstrakta aloje i vitamina B2 i C koji stimuliše fiziološke procese koji doprinose poboljšanju imuniteta i regeneraciji svih tkiva, jača organizam i štiti ga od štetnih produkata metabolizma i toksičnih materija iz okruženja
Delovanje:
Zahvaljujući bogatstvu i raznovrsnosti bioaktivnih lekovitih materija, biljka Aloe Vera je prirodni adaptogen – deluje stimulativno na imunološki, nervni i endokrini sistem. Ima zaštitno delovanje na organe za varenje, odnosno reguliše lučenje želudačne kiseline, uništava bakterije i sprečava upale u celom digestivnom traktu. Bogata je mineralima koji se nalaze u kostima ( kalcijum, fosfor, gvožđe, magnezijum, mangan itd. ), pa samim tim pomaže kod osteoporoze, reume, neuralgija, išijalgija i glavobolja. Aloe Vera smanjuje nivo triglicerida i štetnog holesterola, a povećava koristan holesterol u krvi čime smanjuje rizik od pojave infarkta miokarda. Ova biljka sadrži retke enzime koji učestvuju u razgradnji otrovnih materija koje se unose ili se stvaraju u organizmu, pa samim tim učestvuje u detoksikaciji organizma. Ona ima i hipoglikemijsko dejstvo, odnosno, utiče na proizvodnju insulina u pankreasu, čime se reguliše količina šećera u krvi. Poznato je i da ima antivirusno, antibakterijsko, imunostimulativno i antioksidantno dejstvo. Kao dopunska terapija značajno smanjuje štetne posledice i hemo i radioterapije.
Primena:
Aloe Viva Classic se preporučuje kao svakodnevni dodatak ishrani u preventivne svrhe a posebno:
- u uslovima povećanog mentalnog i fizičkog naprezanja;
- pri sklonosti ka čestim infekcijama i prehladama;
- za rekonvalescente i osobe koje pate od hroničnog umora i iscrpljenosti;
- za pušače i osobe izložene dejstvu toksičnih materija
Upotreba:
Sadržaj jedne kesice Aloe Viva Classic se dobro razmuti u 250 ml vode i popije odmah, a najkasnije za sledećih 48 časova kada zadržava biološku aktivnost.
U preventivne svrhe preporučuje se 1 čaša lekovitog napitka dnevno a po potrebi dnevna doza može da se poveća na 2 – 3 čaše..
Aloe Viva Classic može da se kombinuje sa ostalim našim proizvodima na bazi propolisa i lekovitog bilja (Herba Viva, GramNet i Bee Cool) pri čemu se njegova efikasnost dodatno pojačava.
Aloe Viva je potpuno prirodan proizvod i ne sadrži konzervanse i veštačke boje
Zdravstvenu ispravnost proizvoda je izvršio Gradski zavod za javno zdravlje, Centar za higijenu i zaštitu životne sredine. Izveštaj Br. 1100904 06-1242
100% prirodno

Dodatne informacije

100% prirodno

72gr

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “ALOE VIVA, antivirusno, antibakterijsko, imunostimulativno, antioksidantno dejstvo”

*