vaucer

Besplatni Vaučer za paket Kvantne medicine za 2. osobe

Besplatno!

Out of stock

Opis proizvoda

Vaučer je poklon svim našim kupcima i može se preneti na druge osobe.

Kvantna medicina je spoj više nauka, medicine, kvantne fizike, hemije, biologije i informacione tehnologije . Ovo je nauka 21. veka, a njen nagli uspeh je potpomognut razvojem kompjutera i povećanjem njihove moći obrade velikih količina podataka. Dijagnostika i lečenje ovom granom medicine je bezbolna, bez kontraindikacija i za svaki uzrast.

Besplatan ‘Paket Kvantne medicine’ podrazumeva
-

PRVI DAN – Teorijski

1. Predavanje na temu ‘Šta je Kvantna medicina I uticaj štetnog zračenja na ljudsko zdravlje’ Predavanja su svakog Ponedeljka I Četvrtka od 18h. Trajanje oko 40min.

2. Zakazivanje pregleda i terapija već za sutrašnji ili neki drugi dan. Pre ili nakon predavanja će zakazivanje biti moguće.

DRUGI DAN – Praktični

kvantna-analiza

3. Dijagnostika celog tela Kvantnim magnetnim analizatorom obavlja se uz pomoć specijalne sonde koja se povezuje sa pacijentom.. Kod nas ćete za samo 1 minut dobiti veoma precizne rezultate 40 vitalnih funkcija organizma, svih organskih sistema i preko 260 parametara. Za ovakavu analizu celog tela sa preciznim podacima (3 decimale) potrebni su višemesečni pregledi u zdravstvenim ustanovama. Pregled traje 1min dok saveti i preporuke našeg doktora Planinke Mirčetić traju oko 20-30 min. Rezultate dobijate odmah na email ili vaš USB flash mamory.
Više informacija na http://www.alternativnamedicina.rs/proizvodi/pregled-kvantnom-medicinom/

Bioterapeut-ploča

4. Terapija u Kvantnoj sobi je najsavremeniji oblik kristaloterapije. Podrazumeva ležanje na kvantnom krevetu sa 4 kvantne ploče koje deluju tako što metalna rešetka u nano kristalima metala, stvara plus polarizovano magnetno polje koje emituje blagotvornu energiju na ćelije koje su depolarizovane usled: štetnog zračenja, prehlade, udarca, operativnog zahvata, stresne situacije, lošeg spavanja, migrene, bronhitisa, astme, reume, išijasa, lumbaga, dijabetesa, žutice, kožnih alergija, upala jajnika, bubrega, pluća, zglobova, mišića… i dovodi do energetskog balansa u celom organizmu tretirane osobe uklanjajući sve vrste bolova. Pomaže pri ozdravljenju: obolelog organa, mišića, zgloba ili nerva. Takođe otklanja bolove i smetnje u: želudcu, crevima, vratu, leđima, rukama i nogama, jetri, pankreasu, slezini, materici, srcu, krvotoku… Deluje I na krvni pritisak, cirkulaciju, potenciju, plodnost i seksualnu želju… Terapija podrazumeva ležanje na 4 Biotarapeutske ploče oko 1h.
Više informacija na http://www.alternativnamedicina.rs/proizvodi/terapije-u-kvantnoj-sobi/

biotarapeutska ploča

5. Tretmani Antimikrobnim sistemom. To je uređaj kvantne medicine koji svojim biozračenjem deluje na patogene viruse, bakterije i gljivice. Sastoji se antivirusne, antibakterijske i antigljivične ploče. Trajanje terapije je 11min.
Više informacija na http://www.alternativnamedicina.rs/proizvodi/terapije-u-kvantnoj-sobi/

Jedan sat pre tretmana suzdržite se od konzumiranja hrane, a dva sata ranije od alkohola, kafe i čaja, prilikom analize ne smete imati ništa od metala na telu. Analizu ne mogu da rade osobe sa pejsmejkerom.

Nalazimo se na Vračaru u Beogradu.

Vaša Alternativna medicina

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Besplatni Vaučer za paket Kvantne medicine za 2. osobe”

*