plodnost-500x500

PRIRODNI LEK ZA PLODNOST, dve teglice

3.820,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3820 din.

Prirodni preparat namenjen muškarcima i ženama koje imaju probleme sa dobijanjem potomstva.

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, lekovito bilje (peruanska maca, cimet) i medicinske gljive koje regenerišu reproduktivne organe kod muškaraca i žena i istovremeno čiste njihove semenovode. Maka (lat. Lepidium meyenii) je poreklom sa Anda, koju zahvaljujući njenim adaptogenim svojstvima još nazivaju južnoameričkim ili peruanskim žen-šenom (adapotegeni – su materije koje podižu otpornost organizma prema bolestima jačanjem fizičkog i emocionalnog zdravlja). Peruanci je vekovima tradicionalno koriste za povećanje plodnosti, ali i kao afrodizijak. Maka pozitvno utiče na fizičko i emocionalno zdravlje, jer obnavlja energiju, vitalnost i plodnost. Održava i reguliše hormonsku ravnotežu kod oba pola, te predstavlja zdravu preventivu hormonskim terapijama kod oba pola. Svojstvo make da utiče na balansiranje endokrinog sistema je od velike pomoći ženama koje su u menopauzi. Poznata je po svojim afrodizijačkim svojstvima, zbog čega se već vekovima koristi u terapiji steriliteta kod oba pola, jer povećava seksualnu želju, pokretljivost i broj spermatozoida.

Koren make sastoji se od ugljenih hidrata (60%), proteina i masnih kiselina. Sadrži i dve grupe novih jedinjenja, nazvanih makamidi i makaeni, kojima se i pripisuju afrodizijačka svojstva. Smatra se da je pozitivno dejstvo Make na plodnost posledica adaptogenog dejstva na endokrini sistem i produkciju gonadotropnih hormona. Blagotvoran uticaj aktivnih sastojaka iz make na osovinu hipofiza – hipotalamus omogućava regulaciju balansiranog lučenja hormona i, samim tim, redovnost menstrualnog ciklusa kod žena i menstruacije – bez naduvensoti, nervoze i napada gladi.

Žene koje koriste Maku primećuju povećan nivo energije, povećanu sposobnost podnošenja stresa i zdravu seksualnu želju, a one u menopauzi smanjenje naleta valunga, promena raspoloženja i noćnog znojenja. Kod muškaraca Maka se uspešno koristi u tretmanu smanjenog nivoa testosterona koji se negativno odražava na libido i plodnost. Ispitivanja pokazuju da se porast u broju i kvalitetu spermatozoida uočava već nakon mesec – dva dana redovnog korišćenja make. Smatra se da med i cimet u kombinaciji mogu izečiti gotovo sve, i to bez ikakvih nuspojava, uključujući rešavanje problema neplodnosti kod muškaraca i žena. Cimet se u ajurvedskoj medicini korisiti zajedno sa medom, već stotinama godina, u cilju povećanja plodnosti kod muškaraca. U Japanu i zemljama na Dalekom Istoku žena koja ne može da zatrudni uzimala je malo cimeta u pola male kašike meda i time mazala desni više puta dnevno, tako da mešavina polako preko pljuvačke ulazi u organizam.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

PLODNOST-prirodni lek za plodnost napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada endokrinog sistema i poboljšavaju zdravstveno stanje reproduktivnih organa. Terapija od 6- 12 meseci u potpunosti otklanja potencijalne uzroke i smetnje koje vam stoje na putu do željenog potomstva, a koje su zdravstvenog karaktera. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PLODNOST-prirodni lek za plodnost, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Mešanjem Make i cimeta sa medom i propolisom, dobija se sinergijsko dejstvo Make i cimeta. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA PLODNOST, dve teglice”

*