folimax

FOLIMAX, seboreja, opadanje, pospešuje rast kose

840,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

NEIGE Folimax je serum sa bakarnim peptidima i biostimulativnim materijama biljnog, morskog i biotehnološkog porekla. Primenjuje se u lečenju seboreje, akni i alopecije (ispadanje kose u pramenovima), jer deluje stimulativno na folikule dlake u vlasištu dovodeći do obnavljanja i bržeg rasta kose.
Sadrži :
1. Bakarne peptide (peptidi iz soje i mleka), koji stimulišu angiogenezu (obrazovanje nove mreže sitnih krvnih sudova-novog kapilarnog sistema u tkivu, što dovodi do povećanja prokrvljenosti i cirkulacije uopšte, odnosno boljeg snabdevanja korena dlake kiseonikom i hranljivim materijama dovodeći do povećanja broja folikula i njihove veličine, što povoljno utiče na rast i kvalitet kose i saniranje seboreja, akni i drugih oštećenja kože vlasišta.
2. Aloja vera gel, koji deluje kao sredstvo za ovlaživanje i revitalizaciju kože vlasišta, zatim kao antiseptik, imunostimulator i UV filter
3. Ekstrakt kestena, koji povećava čvrstinu i otpornost krvnih sudova i ubrzava razmenu materija
4. Lizat kvasca (kompleks aminokiselina i vitamina B grupe), koji svojim bogatim sastavom štiti kožu vlasišta od isušivanja i sanira oštećenja DNK
5. Ekstrakt crvenih i mrkih algi, koji poboljšava tonus kože vlaišta, elastičnost kože i njeno opšte stanje
6. Alantoin, sorbitol i pantenol, koji stimulišu obnavljanje i funkciju epitelnog tkiva, hrane kožu vlasišta, daju joj vlažnost i elastičnost
Sastojci seruma u koži vlasišta stvaraju uslove za revitalizaciju živih folikula, uspostavljanje normalnih dužina pojedinih faza u ciklusu rasta dlake i konačno nesmetan rast dlake.
Primena :
po nekoliko kapi seruma blago utrljavati u razdeljke koje treba praviti sukcesivno u delu vlasišta u kome se javlja opadanje kose, ili gde je kosa proređena (obično temeni deo), ostaviti petnaestak minuta da se osuši i zatim očešljati kosu u željenu formu. Tretman treba raditi bar jednom, a može i više puta dnevno. Ukoliko postoje živi folikuli u vlasištu, posle višemesečne, ređe višegodišnje, svakodnevne primene, očekuje se i rast kose.
Kontrolu zdravstvene ispavnosti izvršila laboratorija Tehnološko Metalurškog Fakulteta Univerziteta u Beogradu Br. 18/05/III.
100% prirodno

Dodatne informacije

100% prirodno

100ml

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “FOLIMAX, seboreja, opadanje, pospešuje rast kose”

*