Grammnet 1

GRAM NET – Urinarne infekcije, ešerihija, stafilokok, streptokok

630,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

GramNet je biljna mešavina napravljena od kombinacije probranih i provereno efikasnih biljaka u tretiranju upornih, hroničnih urinarnih infekcija, izazvane gram pozitivnim ili gram negativnim bakterijama, naročito onih izazvanih bakterijom Ešerihija koli ( Echerichia Colli ).
Delovanje:
Efekat se ostvaruje kroz širok antibakterijski spektar delovanja i stimulisanu diurezu kojom se eliminišu bakterije iz mokraćnih kanala, kao i kroz zaštitno dejstvo na sluznicu mokraćnih kanala uz istovremenu eliminaciju organskih podloga koje predstavljaju pogodno tlo za razvoj infekcija.
Način upotrebe:
Zbog činjenice da je pri pojavi upala urinarnog sistema mokraća kiselija, kao i zbog toga što kiselost mokraće treba smanjivati zbog delotvornijeg efekta aktivnih principa, potrebno je prethodno konzumirati so baznog karaktera – sodu bikarbonu. Preporuka je da se 20 – 30 min. pre korišćenja napitka napravljenog od biljne mešavine obavezno popije kafena kašičica sode bikarbone razmućene u pola čaše čiste vode ili jednu do dve tablete sode bikarbone. Pripremljen preparat se pije 3 puta dnevno u dozi po 200 – 250 ml. Pakovanje GramNet-a je dovoljno za 15 dana intenzivne terapije, što je u većini slučajeva dovoljno za postizanje efekta.
Sastav:
Vaccinium myrtillus, thymus serpyllum, hedera helix, melissa officinalis, betula alba, sambucus nigra, uvae ursi
Napomena:
U slučaju akutnih infekcija praćenih opštim simptomima, kao što je povišena telesna temperatura, indikovana je urgentna antibiotska terapija i u tom smislu ova biljna mešavina ne može da se koristi kao supstitucija (zamena).
Nuspojave (neželjene reakcije):
Kao i kod svakog biljnog proizvoda, tako i kod primene ove biljne mešavine, mora da se računa sa činjenicom da će određeni, veoma mali broj korisnika da reaguje preosetljivošću, neprihvatanjem, neodređenim tegobama, alergijskim reakcijama. Radi se o reagovanju na biljne, prirodne komponente. Svrab, crvenilo, osip (znači alergijsko reagovanje) zahteva obustavu terapije.
Preporuka:
Preporučuje se za sve urinarne infekcije koje se teško leče, bez obzira da li su izazvane gram pozitivnim (Stafilokoke, Streptokoke, Meningokok, Gonokok…) ili gram negativnim bakterijama ( Proteus, Klebsiela, Pseudomonas eruginoza, Ešerihija Koli…)
GramNet je potpuno prirodan proizvod bez upotrebe konzervanasa i aditiva
Kontrolu higijenske ispravnosti proizvoda izvršio je Gradski zavod za javno zdravlje, Centar za higijenu i humanu ekologiju Beograd. Izveštaj Br. 06-156

Dodatne informacije

100% prirodno

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “GRAM NET - Urinarne infekcije, ešerihija, stafilokok, streptokok”

*