himalajska so granule

Himalajska so, granulisana, 1cm

200,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

100% Prirodno
500gr

Himalajska so prijatnih roze nijansi, spada u najkvalitetniju I najzdraviju so koja se može naći na našoj planeti. Nastala je pre 250 mil. godina prilikom tektonskog formiranja Himalaja i leži u dubinama gde je ostala zaštićena od zagađenja I atmosferskih uticaja. So je kristalizirala i danas se ručno vadi samo na jednom mestu na planeti Zemlji. U sebi sadrži čak sve elemente periodnog sistema elemenata (84 elementa koja se nalaze I u ljudskom organizmu). Ono što je najvažnije je da su ovi elementa ugrađeni u kristalnu rešetku soli i telo ih apsorbuje na ćelijskom nivou čineći mnoge zdravstvene koristi. Kristali himalajske soli ne opterećuju telo kao rafinisana so jer ne zahtevaju toliku količinu vode da bi se metabolisali. Zato ova so, umesto da odmaže, pomaže regulisanju sadržaja vode u celom telu.

himalajska so granule 1


Granule Himalajske soli koristiti na više načina:

1. Stavljanjem u toplu kupku Rastopljena detoksikuje I hrani kožu. Pomaže kod kožnih bolesti, problema sa disanjem, zamora, stresa… Ne isušuje kožu. Ne koristiti druga hemijska sredstva. Pripremite je tako da u kadu tople vode stavite oko 200 g himalajske soli. Pripremite je dva puta nedeljno.
2. Za ishranu Najčistija I najzdravija prirodna nerafinisana so. Ne sadrži jod. Veoma je dragocena kao prirodni lek, ali ikao preventiva za mnoga zdravstvena stanja. Himalajska so onemogućuje dehidrataciju organizma, usporava starenje, utiče na mladalački izgled kože, reguliše krvi pritisak kao i nivo šećera u krvi, zbog čega je odlična preventiva protiv dijabetesa. Pomaže bolje funkcionisanje sistema za varenje i ubzava metabolizam, što je posebno važno kod procesa mršavljenja. Poboljšava moždane funkcije, deluje na bolje pamćenje, kao i na san. Slabijeg je saliniteta od kuhinjske soli.
3. Kao sapun Navlaženim rukama rastopiti so I namazati lice pa isprati. Moguća prvobitna kratka iritacija kod težih stanja zbog detoksikacije. Upotrebom ove metode nema potrebe za kremama. Održava zdrav pH ćelija, koristi se za alergije, svrab, čišćenje od akni I bubuljica, protiv celulita, kožnih bolesti, ekcema, psorijaze, herpesa, ujeda insekata, upala…

4. Za inhalaciju Kašiku soli otopite u čaši vode i upotrebite je za ispiranje usne duplje, ali i nosa i očiju. Rastvor za inhalaciju od dva litra vode i 200 grama himalajske soli pomoći će kod infekcije sinusa i upala uha, oslobodiće zapušen nos, pomoći će kod gnojne upale grla, bronhitisa i infekcija koje se iznova javljaju. Inhalirajte ujutro i uveče.

alternativna medicina 3

Na sajtu alternativnamedicina.rs pronađite vise informacija kao i celokupnu ponudu od Himalajske soli. Pored granula imamo I Unikatne Himalajske lampe I svećnjake.
Osim što su neverovatno efektan estetski detalj kada je izgled enterijera u pitanju, lampa ili svećnjak od Himalajske soli životni prostor čine zdravijim i energetski povoljnijim okruženjem, deluju kao prirodni jonizator I pomažu kod stresa i glavobolje, olakšavaju astmu, disanje I san, neutrališu negativna zračenja elektro uređaja…
Proizvedeno u Srbiji
Unikat

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Himalajska so, granulisana, 1cm”

*