5
123456

Inverzioni sto – Antigravitacioni trenažer

23.000,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

ČEMU SLUŽI INVERZIONI STO?

– Najpridodnija metoda da se svi zglobovi, a naročito kičmeni stub lako rastereti, istegne, da se oslobode nervi koji su pritisnutii, a samim tim i da nestane bol
– Povećanje cirkulacije, bolji protok kiseonika ka plućima i mozgu
– Za prevenciju deformiteta kičmenog stuba
– Za sve osobe koja imaju, oboljenje, deformitet kičmenog stuba
– Adolescentima obezbeđuje povoljne uslove za nesmetan rast, naročito mladim sportistima, košarkašima, odbojkašima i dr.
– Nakon treninga sportista na kojima je više opterećen kičmeni stub, a naročito posle čučnjeva sa opterećenjem, poskocima sa opterećenjem , skokovima u dubinu, saskocima i ostalim pliometrijskim vezbama.
U prilog ovoj tezi reći ćemo da je M-EXTENDER sprava koju koristi nemačka fudbalska reprezentacija na svim pripremama, nemački olimpijski institut, kao i veliki broj klubova.

Već sa prvom terapijom korisnici će osetiti znatno olakšanje, a u većini slučajeva bolovi će prestati. Međutim prilikom određenih pokreta ponovo se može osetiti bol. Da bi se ostvarili dugotrajniji rezultati neophodno je uraditi više terapija uz adekvatne vežbe za gimnastiku kičmenog stuba.
Istraživanja su jasno pokazala da ležanje pod nagibom dovodi do povećanog protoka kiseonika ka plućima i mozgu, aktivira unutrašnje organe i postiče psihosomatsku harmoniju tela, što unapređuje uspeh u terapiji migrena, poteškoća sa cirkulacijom, hroničnog osećanja umora, reumatskih poteškoća, poteškoća sa varenjem i proširenim venama. To opšte stimulisanje i harmoniziranje vegetativnog nervnog sistema vodi ka povećanju lagodnog i opuštenog stanja organizma.

Pored istraživanja i iskustava desetina hiljada korisnika Inverzionog stola, govore o trenutno primetnom i velikom poboljšanju opšteg stanja organizma, a pogotovo leđa.
Pored toga, on je u širokoj upotrebi od strane sportista kao sprava za istezanje mišića, kičme, razvlačenje zglobova kolena, kukova i poboljšanje cirkulacije krvi.

Bolje je preduzeti mere prevencije nego lečiti posledice!!!
Inverzioni sto – Antigravitacioni trenažer namenjen svima onima koji obavljaju- naporan, dinamičan posao u svakodnenom životu i radu izlažu se čestim stresnim situacijama; stalno žure, nemaju vremena za odmor i opuštanje; koji povremeno i sve češće osećaju zamor, potrebu za odmorom i opuštanjem; počinju da osećaju zdravstvene tegobe, hroničan zamor, nesanicu, uznemirenost, gubljenje koncentracije, varenja i druge smetnje.
U današnjim urbanim vremenima, relaksacija postaje veoma važna. Primenom ćete smanjiti stres i istovremeno učiniti nešto preventivno za svoje zdravlje.

Inverzioni sto tj. Antigravitacioni trenažer nije koristan samo kada su problemi već nastali nego se koristi i kao naprava koju možete preventivno koristiti.

Vekovima je dobro poznato lekovito dejstvo „sveta naopačke“ – obrnutog polozaja sa glavom dole a nogama gore, kao što je jedna od najvažnijih asana u yogi „SIRSHASANA“ – stoj na glavi.

Inverzija izduzuje kičmu, povećava prostor izmedju pršljenova što smanjuje pritisak na diskove, ligamente i korene nerava.
Manje pritiska znaci manje bola.

Inverzioni sto, moze se sklopiti tako da ne zauzima mnogo mesta u stanu.

Visoko kvalitetan ručni rad- celicne sipke 30x30mm i 35x35mm, 2mm debljina zida
Za osobe teske do 160kg (Asmir Kolasinac koristi nas sto) i visoke do 210cm
Dimenzije 760x250x25 sklopljen, 760x115x180 rasklopljen
Tezina 25kg

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Inverzioni sto - Antigravitacioni trenažer”

*