Kinoki-flasteri-01
Kinoki-flasteri-04Kinoki-Flasteri-za-detoksikaciju

KINOKI FLASTERI ZA DETOKSIKACIJU

300,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Očistite svoj organizam dok spavate!

Kinoki flasteri za detoksikaciju su napravljeni od biljnih ekstrakata i namenjeni su izbacivanju viška tečnosti i toksina iz tela kroz akupunkturne tačke.
Kinoki flasteri ublažavaju napetost i umor, poboljšavaju san, čiste kožu i poboljšavaju opšte zdravstveno stanje. Glavni sastojak ovih flastera je prirodno sirće bambusa, koje ima funkciju super upijanja i izbacivanja toksina.

Koristeći ove kinoki flastere, toksini koji se skupljaju u telu i krvotoku bivaju brzo eliminisani iz organizma. Oni takođe imaju funkciju izbacivanja suvišne tečnosti iz organizma, eliminišući probleme sa zatvorom, oslobađaju od umora, poboljšavaju san, otklanjaju ukočenost vrata, ramena, struka, leđa i ekstremiteta i pročišćavaju kožu.

Dovoljno je da zalepite kinoki flastere na stopala pred spavanje i oni će vam pomoći da se lako oslobodite toksina.
U raznim stručnim publikacijama potvrđeno je da nakon skidanja flastera, na njima se zadržavaju veće količine otpadnih materija, viška tečnosti i toksina iz tela.

Za najbolje rezultate preporucuje se koriscenje kinoki flastera pet dana za redom a onda se postupak ponovi posle 30 dana.
Pakovanje sadrzi 10 flastera.
Original

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “KINOKI FLASTERI ZA DETOKSIKACIJU”

*