Lampa od himalajske soli 31
Lampa od himalajske soli 3

Lampa od himalajske soli, prirodni jonizator, elektrosmog zaštita, astma, alergije…

2.500,00 RSD

Opis proizvoda

Himalajske lampe su najprirodniji I najzdraviji veštečki izvor svetlosti. Veoma su lepe i dekorativne i slažu se uz svaki ambijent. Osvetljenje je u ružičastim nijansama, diskretno i prijatno.
Himalajska so spada u najkvalitetniju I najzdraviju so koja se može naći na našoj planeti. Nastala je pre 250 mil. godina prilikom tektonskog formiranja Himalaja i leži u njenim dubinama, gde je ostala zaštićena od zagađenja I atmosferskih uticaja. So je kristalizirala i danas se ručno vadi samo na jednom mestu na planeti – Pakistanu.
Osim što su neverovatno efektan estetski detalj kada je izgled enterijera u pitanju, lampa ili svećnjak od Himalajske soli životni prostor čine zdravijim i energetski povoljnijim okruženjem.

Himalajska so u sebi sadrži čak sve poznate elemente periodnog sistema elemenata (84 elementa, neophodna ljudskom organizmu). Ono što je najvažnije je da su ovi elementa ugrađeni u kristalnu rešetku soli I prilikom zagrevanja lampe preko sijalice, oslobađaju se dragoceni negativni joni i telo ih apsorbuje na ćelijskom nivou čineći mnoge zdravstvene koristi. Takva specijalna isparenja dokazano su sposobna da pomažu kod alergija, astmatičnih oboljenja, stresa, glavobolje, nesanice, depresije, teškog disanja, jačaju otpornost organizma I poboljšavaju psihičko zdravlje.

Sposobne su i da unušte elektrosmog. Električni aparati vazduh bombarduju pozitivnim jonima koji su štetni za ljudski organizam. Ovi joni prouzrokuju umor, poremećaj koncentracije i sna. Kristali konstantno zrače negativno polarizovane jone i i sa time Vas čuvaju od štetnog zračenja vaših električnih uređaja…

Ovaj prirodni jonizator je preporučljiv I za spavaću sobu zbog svojih blagodeti
Poznate i priznate su kao feng shui detalj

Napravljene su od komada Himalajske soli postavljenog na postolje od bukovog drveta sa 2m kabla za struju.
Led sijalica od 3w je uključena u cenu
Eksponat br 3, Dimenzije lampe – 12x16cm,
Sve lampe i svećnjaci su unikatni umetnički rad. Jedinstveni su i po tome što su proizvedeni u Srbiji

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Lampa od himalajske soli, prirodni jonizator, elektrosmog zaštita, astma, alergije…”

*