Bubrezi i mokraćni kanali-prirodni-lek-za-bubrege-i-mokraćne-kanale-500x500

PRIRODNI LEK ZA BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE, dve teglice

3.700,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3700 din.

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju upale i infekcije bubrega i mokraćnih kanala i kamen u bubregu.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
-akutnu upalu bubrega
-krv u mokraći bez ikakvih bolova
-imate probleme sa mokrenjem i opstrukciju urinarnog trakta
-imate količinu proteina u mokraći veću od fiziološke – PROTEINURIJU, NEFROTSKI SINDROM
-poremećen nivo natrijuma i kalijuma u plazmi
-imali ste trovanje vodom – HIPERHIDRATACIJU
-imate probleme cistitis i cistinuriju
-imate neki od problema sa mokrenjem: poliuriju, dizuriju, oliguriju i anuriju
-oboleli ste od: ENDEMSKE NEFROPATIJE, ANALGEZIČNE NEFROPATIJE ili od TUBULOINTERSTICIJUMSKE NEFROPATIJE IZAZVANE LEKOVIMA
-imate problem sa UREMIJOM, HRONIČNOM I AKUTNOM BUBREŽNOM INSUFICIJENCIJOM
-tuberkuloza bubrega, policističnim bubrezima, kamenom u bubregu
-upalu bešike i mokraćnih puteva, iritabilna mokraćna bešika i inkontinenciju

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, medicinske gljive (CORDYCEPS) i lekovito bilje ( preslica, brusnica, kopriva ) koji Vam uspešno pomažu u lečenju nefroloških zdravstvenih problema. Preslica je nenadoknadivo sredstvo u lečenju bolesti mokraćnih organa. Veliki uspesi se postižu kod grčeva u mehuru, slabog mehura, bolnog mokrenja, zadržavanja mokraće, upale bubrega s pojavom belančevina u mokraći, upale bubrežne nakapnice, krvarenja bubrega, kod hroničnog nadražaja mehura s pritiskom na mokrenje (u žena), kod početne tuberkuloze bubrega i mehura. Dok vam kopriva sprečava stvaranje mokraćnog i bubrežnog peska. Hipurična kiselina, koja se nalazi u brusnici, predstavlja prirodni antibiotik, tako da se brusnici daju ne samo antibakterijska, već i antifungalna (protiv gljivica) svojstva. Zdravstveno stanje kod kojeg se preporučuje svakodnevna upotreba ovih izuzetnih plodova, jeste upala mokraćnih puteva, zato što flavonoidi iz brusnica imaju posebno antibakterijsko delovanje naročito u tom delu tela, zahvaljujući posebnim receptorima kojima se one tu vežu i sprečavaju ponovno vezivanje bakterija za zidove mokraćnih kanala.

Istraživanja sprovedena na pacijentima, na institutima u Kini i Japanu, sa hroničnim obolenjem i smanjenom funkcijom bubrega pokazala su da je mesec dana uzimanja Cordycepsa period sasvim dovoljan da se zabeleži značajna redukcija oštećenja bubrežnih ćelija.

Naš prirodni lek za bolesti BUBREGA I MOKRAĆNIH KANALA, preporučujemo da se koristi preventivno, a naročito da koriste osobe koje imaju gore navedena obolenja bubrega i mokraćnih kanala.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

Prirodni lek za bubrege -mokraćne kanale napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada bubrega i otklanja sve infekcije urinarnog trakta. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše bubrege i normalizuje njihov rad. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata , delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA BUBREGE I MOKRAĆNE KANALE, dve teglice”

*