MAGNETI ZA ODVIKAVANJE OD PUŠENJA

599,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Zero Smoke – Quit Smoking
Podrzano od Americke Orzanizacije Za Borbu Protiv Raka
Proizvedeno u Italiji

Prirodna terapija za odvikavanje od pušenja.
Pakovanje sadrzi dva bio magneta

* JEDNOSTAVNO mogu se koristiti u bilo koje doba dana
* PRAKTICNO bez odlazaka kod doktora i skupih preparata
* BEZBEDNO bez nus pojava i štetnog dejstva
* EFIKASNO Visok procenat uspesnosti

ZEROSMOKE je nova, patentom zaštićena terapija, koja kombinuje prednosti dobrih sistema koji su već u upotrebi, kao što su Akupnktura i Aurikularna terapija, ali koja dodaje i tehnologiju koja daje odlične rezultate u odvikavanje od pusenja.
U medicini je dobro poznato da se Aukupnkturom i Aurikularnom terapijom mogu stimulisati određene tačke na uhu koje stimulišu neurontransmitere da oslobađaju endorfine, iste one koji se oslobađaju kad pušač udiše duvaski dim. Proizvodnja istih endorfina tako postaje alternativa nikotinu i tako se smanjuje želja za pušenjem. Ovisnost o pušenju vrlo brzo pada na nulu.

ZEROSMOKE magneti, koji se međusobno privlače, postave se na određeno mesto na uhu. Oni proizvode programirani pritisak i tako stimulišu neurotransmitere da proizvode endorfine koji PODSTIČU GUBITAK ŽELJE ZA PUŠENJEM.
Magneti su pozlaćeni zbog dobre provodljivosti a budući da je u pitanju dragoceni plemeniti metal ne uzrokuje nikakvu alergiju (osim kod ljudi koji su alergični na zlato).

Kako se koristi:
Bio magneti se koriste minimalno 2 a maximalno 3 sata dnevno. Manji magnet se stavlja ispred a veci iza uha. 6-7 dana stavljati magnete i za to vreme mozete nastaviti sa pusenjem uz postepeno smanjivanje. Sedmog dana pokusajte da ostavite pušenje potpuno. Sada Vas organizam proizvodi endorfin koji smanjuje želju za pušenjem. Nastavite sa stavljanjem magneta jos narednih 20-25 dana.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “MAGNETI ZA ODVIKAVANJE OD PUŠENJA”

*