DSC02411

MASKA ZA LICE ZA NORMALNU DO SUVE KOŽE

500,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Revitališe
Dubinski čisti
Smiruje
Hidrira

Aktivni sastojci : kaolin glina, ulje jojobe, semenki grožđa, badem, ši buter, aloja, bisabolol, ekstrakt hamamelisa, etarska ulja bergamota, lavande, žen šena.
Upotreba: Naneti krem masku Mareea ravnomerno na lice izbegavajući područja oko očiju i usana. Ostaviti da se suši 15-20 minuta ( osetljiva koža 10-15 minuta ), a zatim je ukloniti toplom vodom.

100% prirodno
Preporuka za korišćenje : 1 nedeljno.
Preparat čuvati dobro zatvoren na suvom mestu.
50ml

Prirodna kozmetika Mareea sadrži duh prirode i najfinijih prirodnih sastojaka, hladno ceđenih ulja, etarskih ulja lekovitih aromatičnih biljaka u harmoniji sa drugim prirodnim aktivnim sastojcima a sve u službi zdrave, negovane a samim tim i lepe kože. Proizvodi prirodne kozmetike Mareea nastali su kao rezultat zahteva i potreba korisnika naših proizvoda i u tom pravcu ćemo se i dalje razvijati. Visok kvalitet i aktivni sastojci 100% prirodnih sirovina i lekovitog bilja doprinose pozitivnim efektima već u samom početku njihove primene. Proizvodimo male serije tako da kupci dobijaju uvek sveže napravljene proizvode. Dejstvo je zasnovano na bogatstvu aktivnih sastojaka, vitamina, minerala, masnih kiselina itd. koji ishranjuju kožu i ne remete njenu normalnu funkciju. Ne sadrže veštačke konzervanse, parafine, boje i mirise.
Razlozi korišćenja prirodne kozmetike su mnogobrojna, navešćemo nekoliko:
• efekti delovanja prirodne kozmetike kod zrele i problematične kože su vidljivi veoma brzo, a za zdravu i mladalačku kožu su odlična preventiva i trajna nega,
• prirodne aktivne supstance održavaju normalnu funkciju kože i prirodnom negom, produžavaju biološku mladost kože lica i tela,
• biološko dejstvo regeneracije i revitalizacije unutar ćelija traje 24 sata,
• poseduju širok spektar dejstva : antibakterijsko, antivirusno, sprečava infekcije, umirujuće, stimulativno…
• ekološki, netoksični, biorazgradivi

Dodatne informacije

100% prirodno

50ml

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “MASKA ZA LICE ZA NORMALNU DO SUVE KOŽE”

*