Akcija!
Placeholder

PODRŠKA PROTIV BOLA U KUKU I LEĐIMA

1.499,00 RSD 999,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Be Active podrška je neverovatan izum koji je do sada pomogao milionima ljudi. Iako izgleda potpuno jednostavno, ovaj proizvod u sebi krije tajnu koja će Vas osloboditi bolova u kuku ili leđima – prouzrokovanih išijasom ili trudnoćom. Na osnovu diskretnog pritiska specifične tačke ispod kolena, Be Active podrška umanjuje ili potpuno osobađa od bolova u nozi i donjem delu leđa.

Karakteristike Proizvoda

Ne morate da trpite iritantan bol ili zanemarujte simptome išijasa. Bilo da ste podizali teret iz nezgodnog položaja, napravili pogrešan nagli pokret ili imate ravne tabane – ishod je isti – bol. Ne zaboravite da je išijas bolest najdužeg živca u organizmu, pa ga prepoznajte na vreme. To može biti bol u krstima koji se širi na nogu, a neretko se javlja trnjenje i smanjenje osećaja dodira. Otkrićem neverovatne podrške se možete lako osloboditi ove užasne neprijatnosti. Neka Vam zdravlje uvek bude na prvom mestu!

Namešta se lako i odgovara i levoj i desnoj nozi. Sasvim je diskretna, tako da je možete nositi dok ste kod kuće, dok se odmarate, spavate, pa čak i dok ste na poslu. Isto tako Vam neće smetati dok šetate, trčite, vežbate – jer ona stoji čvrsto na svom mestu. Ispod odeće je niko neće primetiti – primetiće Vašu energiju i poletnost zbog nestanka bola i neprijatnosti.

Karakteristike i uputstvo za nošenje:

Be Active podrška za oslobađanje od bola u leđima i nogama funkcioniše na osnovu pritiska specifične tačke ispod kolena.
Preporučuje se ljudima koje muči išijas, bol u kuku i trudnicama.
Može se nositi na levoj ili desnoj nozi, u zavisnosti od toga sa koje strane tela se reflektuje bol; Nošenje i na jednoj i na drugoj nozi u isto vreme nije preporučljivo!
Fiksira se ispod kolena, tako da tačka pritiska bude u predelu spoljne ivice lista
Olakšanje je momentalno. U početku je preporučljivo nositi je do 2 sata u kontinuitetu. Posle nekoliko nošenja, ako osećate prijatnost, možete je nositi i duže.
Univerzalne veličine, rastegljiva
Nosi se ispod ili preko tanke odeće
Obim Be Active podrške je podesiv

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PODRŠKA PROTIV BOLA U KUKU I LEĐIMA”

*