kvantna-analiza
magnetna-kvantna-analiza-tela-Kvantni-Magnetni-Analizator

Pregled celog tela Kvantnim magnetnim analizerom

2.000,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Magnetna Kvantna analiza je najsavremenija tehnologija kvantne medicine koja koristi magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela. Spoj je više nauka, medicine, kvantne fizike, hemije, biologije i informacione tehnologije . Ovo je nauka 21. veka, a njen nagli uspeh je potpomognut razvojem kompjutera i povećanjem njihove moći obrade velikih količina podataka. Dijagnostika u ovoj grani medicine je neinvazivna (bezbolna, ne bode se telo niti koža, bez kontraindikacija ) i obavlja se uz pomoć specijalne sonde koja se povezuje sa pacijentom.

Emitujući elektromagnetne talase, KVANTNI MAGNETNI ANALIZER je u stanju da primi povratne signale (kvantne) od naših ćelija, od različitih biohemijskih supstanci, mikroorganizama, pa čak i naših osećanja i pomoću svih tih prikupljenih informacija izgradi kompletnu sliku o stanju u kome se čovek nalazi. Baza podataka ovakvih aparata, u sebi sadrži memorisane informacije o nekoliko hiljada tačno određenih vibracijskih stanja naših organa, hormona, enzima, amino kiselina, vitamina, minerala i tkiva, i čak stanje naših meridijana bitnih za akupunkturu.
Prema saznanjima kvantne fizike, svaki organizam je skup elektromagnetnih vibracija, na koje negativno utiču razni faktori – izloženost velikom elektromagnetnom zračenju, stresan život, tragedije, život u zagađenoj sredini, neadekvatna i nepravilna ishrana, manjak fizičkih aktivnosti, jaki lekovi i sl. što se manifestuje kroz simptome poremećenog elektromagnetnog polja a najčešći su – loše spavanje, slab ili pojačan apetit, neodređeni bolovi, česte promene raspoloženja, slabljenje otpornosti organizma i imuniteta, česte prehlade i virusne infekcije, slabost organizma, bezvoljnost, nedostatak energije i sl.

Kvantni-Magnetni-Analizator

Kod nas ćete za samo 1 minut dobiti veoma precizne rezultate 40 vitalnih funkcija organizma, svih organskih sistema i preko 260 parametara. Za ovakavu analizu celog tela sa preciznim podacima (3 decimale) potrebni su visemesečni pregledi u zdravstvenim ustanovama. Rezultati testa sa KVANTNIM MAGNETNIM ANALIZEROM su naučne reference, a ne konačna dijagnoza, te vas precizno upućujemo kojem specijalisti da se obratite.

Ovaj aparat je POTPUNO bezbedan, bez kontraindikacija, i mogu ga koristiti sve osobe od 1+ godine.

BRZI PRONALAZAK PRAVOG UZROKA OBOLJENJA, UVELIKO POMAŽE U RESAVANJU ZDRAVSTVENIH PROBLEMA.

quantum-analyzer

Šta nakon dijagnostičkog kvantnog pregleda?

POSLE PREGLEDA, NASIM KLIJENTIMA PREPORUČUJEMO EFIKASNE METODE OPORAVKA ORGANIZMA POMOĆU:

1. Pravilnog načina ishrane
2. Dopunske kliničke analize krvi, urina, hormona i drugih dijagnostičkih pretraga u medicinskim ustanovama
3. Dopunskog pregleda kod medicinskih specijalista
4. Dopunskog načina poboljšanja zdravstvenog stanja pomoću alternativne , istočne, kineske i narodne medicine
5. Preporuke za biološko-aktivne preparate kao vrste dopunske terapije

Pregled Kvantnom medicinom zakazati na tel. 065 9603060 svakim radnim danom i subotom od 9-20h.

Pogledajte primer rezultata Kvantnom medicinom -

Kvantna medicina rezultati 1
Kvantna medicina rezultati 2
Kvantna medicina rezultati 3
Kvantna medicina rezultati 4
Kvantna medicina rezultati 5
Kvantna medicina rezultati 6

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Pregled celog tela Kvantnim magnetnim analizerom”

*