Lakše se diše-prirodni-lek-za-bronhitis-500x500

PRIRODNI LEK ZA BRONHITIS, dve teglice

3.940,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3940 din.

LAKŠE SE DIŠE – prirodni lek za bronhitis

100% prirodan preparat namenjen za osobe koje imaju probleme sa organima respiratornog trakta, za decu i odrasle koji boluju od bronhitisa, bronhijalne astme, respiratornih infekcija. Preparat namenjen za pušače i bivše pušače.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:

kašalj
kašalj koji se pogoršava ujutru i u vlažnim prostorijama
ispljuvak različite boje (od bele do zelenkaste)
česte respiratorne infekcije (kao što su prehlada ili grip)
nedostatak daha i otežano disanje (dispneja)
šištanje pri disanju (vizing)
umor
groznica i jeza
nelagodnost u grudima
produktivan kašalj sa iskašljavanjem sekreta

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, lekovito bilje (ehinacea i beli slez) i kombinaciju lekovitih gljiva koji uspešno otklanja sve uzroke obolenja bronhitisa, alergijskog bronhitisa, bronhijalne astme, pušačkog kašlja i svih drugih obolenja respiratornog trakta. Pčele skupljaju samo ˝lekovitu˝ pelud, ali ne i alergijsku, koju prenosi vetar i važan su ˝antihistaminik˝! Naime, pčele tokom ispaše, a pri povratku, obogaćuju vazduh oko pčelinjaka peludnim zrncima pomešanim s feromonima i fitoncidima ( biljni antibiotici). I, ˝LAKŠE SE DIŠE˝! Propolis, pomešan sa medom, je prirodni antibiotik, a za razliku od sintetičkih antibiotika ne remeti crevnu floru digestivnog trakta, ne stiče se rezistencija prema njemu. Pored antimikrobnog svojstva ima i anestetičko dejstvo i ubrzo nakon primene smanjuje se bol u grlu kao i suv nadražajni kašalj. Upotreba propolisa u lečenju ljudi ima dugu istoriju. Klinička iskustva stečena kod brojnih bolesti, upućuju na njegov široki terapijski potencijal u lečenju bolesti disajnih puteva i usne šupljine.

Terapija sa samim propolisom pokazala je dobar uspeh u lečenju upale nosne šupljine, grla, glasnica, dušnika, sinusa i bronhitisa. Kod astme su se napadi razredili, a plućne funkcije znatno poboljšale. Ehinacea je izuzetno jak imunostimulans: jača obrambeni sistem organizma tako da povecava proizvodnju antitela i leukocita u krvi, te deluje protivupalno i zaceljujuce. Aktivna svojstva biljke nemaju nus pojave, za razliku od farmaceutskih proizvoda. Zato se izuzetno pokazala kao preventiva protiv dečijih bolesti, gripe, bronhitisa i bolesti disajnih organa. Vekovima koren belog sleza je veoma cenjen u lečenju plućnih bolesti. Koren od belog sleza povoljno deluje kod kašlja, bronhitisa i plućnog katara. Preporučuje se kao lek kod bronhialne astme i početne tuberkuloze pluća.
Kombinacija medicinskih gljiva shiitake i reishi deluje sinergijski na celokupan organizam , pa samim tim i jačanje funkcije pluća.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

LAKŠE SE DIŠE –prirodni lek za bronhitis napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada pluća, razblažuje spotum (šlajm) u plućima i jača organizam da tako razblažen spotum izbaci napolje. Izuzetne rezultate je pokazao kod pušača i bivših pušača jer u potpunosti pročisti pluća, i otkloni sve smetnje koje su do tada imali prilikom disanja. Potpuno eliminiše kašalj i uzroke kašlja. Korištenjem našeg prirodnog leka LAKŠE SE DIŠE, već posle 15-20 dana oseća se vidno poboljšanje kod obolelih, naročito kod obolele dece. Da bi se u potpunosti oslobodili bolesti pluća potrebno je da sprovedete terapiju sa našim prirodnim lekom između 4 – 6 meseci. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata LAKŠE SE DIŠE-prirodni lek za bronhitis, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Med je izuzetno bitan za zdravlje i pravilnu ishranu dece
Najvažni faktor za pravilan rast i razvoj deteta je ispravna prehrana. Dečiji organizam ima stalne anatomske, fiziološke, psihološke i imunološke promene. Deca koja imaju pravilnu ishranu manje obolevaju od dece koja se nepravilno hrane. Med je jedan od jako bitnih faktora u dečijoj ishrani zbog svog antirahitičnog, antianemičnog, antibakteriskog i antivirusnog dejstva. Deca koja uzimaju med,umesto šećera, imaće zdrave kosti, dobru krvnu sliku, bolju probavu i intezivni rast, te su i puno otpornija od dece koja ne konzumuraju med.

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA BRONHITIS, dve teglice”

*