Čišćenje jetre-prirodni-lek-za-jetru-500x500

PRIRODNI LEK ZA ČIŠĆENJE JETRE, dve teglice

4.300,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 4300 din.

Prirodni preparat namenjen za osobe koje imaju obolelu i inficiranu jetru i obolenja žuči i žučne kese.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
masna jetra
ako imate infekcije virusa hepatitisa A,B i C ili hronični hepatitis
kamen u žuči ili kamen u žučnoj cevčici
cirozu jetre
leptospiroze
toksični i medikamentozni hepatitis
akutno zapaljenje žučne kese
portnu hipertenziju
kalkulozu bilijarnog trakta
primarnu bilijarnu cirozu
tumor jetre
insuficijenciju jetre
wilsonovu bolest jetre
hemohromatozu

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji sadrži u sebi med, propolis, lekovite biljke (maslačak) i medicinske gljive (maitake i reishi) koji vam pomažu u lečenju bolesti i poremećaja vezanih za jetru i žuč. Maslačak pospešuje lučenje žuči, kod postojanja žučnog kamenca, i tako rastvara a posle i potpuno pomaže u izbacivanju kamenja i peska iz žučnih kanala.

Nasuprot konvencionalnoj medicini, koja se koncentriše samo na borbu protiv bolesti,i lečenje njenih posledica, terapija medicinskim gljivama, naročito medicinskim gljivama REISHI i MAITAKE , usredsređena je na održavanje biološke homeostaze, što u prevodu znači – vraćanje balansa u telu (npr, balans minerala, imunoćelija, vode, enzima, hormona ili elektrolita) i razvijaju prirodnu otpornost na bolest. Ove medicinske gljive su se savršeno pokazale u tretiranju svih vrsta hepatitisa (A, B, C, D, E). Medicinske gljive aktiviraju imunološki sistem; one štite jetru i imaju antivirozni efekat. Medicinske gljive imaju fenomenalni isceljujući potencijal. One stimulišu imuno funkcije; odbijaju viruse, bakterje, gljivice; ublaže upale; pomognu u balansiranju nivoa šećera u krvi, a dobro je poznato da svi ovi oblici hepatitisa narušavaju rad jetre i njenu sposobnost da luči žuč,obrađuje proteine i ugljenhidrate i da oslobađa organizam od toksičnih i otpadnih materija.

Med ima veoma bitnu isceliteljsku moć u lečenju jetre i žuči!
Svi sastojci meda, posebno glukoza, vrše detoksikaciju jetre! Samo zdrava jetra može provoditi, za život veoma bitne, metaboličke procese i skladištiti potrebne materije. Jetra i žuč se štite i mednom dijetom! To je znak da samo zdrava jetra sintetizuje HDL („dobri holesterol“) koji je, između ostalog, klizno sredstvo („podmazivač“) pri kruženju krvi i evakuaciji creva, samim tim smanjuje se mogućnost nastanka ateroskleroze; bolesti debelog creva; lakše održavanje telesne mase (dijeta).

Samo zdrava jetra i žuč, garantuju zdravlje i bolji kvalitet života uopšte!
Prava preventiva protiv stvaranja žučnih kamenaca su preparati od lekovitog bilja i med!

Naš prirodni lek za čišćenje jetre preporučuje se terapijski osobama koja su oblela od gore navedenih bolesti jetre, i preventivno osobama koje osećaju sledeće simptome :
-umor i slabost, osećaj opšteg slabog zdravlja
-povišena temperatura, bolovi u mišićima i zglobovima
-mučnina i povraćanje, gubitak apetita, gubitak težine, neprijatanost, bol ili oticanje u stomaku
-žutica (žućkasta prebojenost kože i beonjača), taman urin i blede stolice

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

ČIŠĆENJE JETRE –prirodni lek za jetru napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na rad jetre i njenu regeneraciju, samim tim i do poboljšanja svih vitalnih funkcija koje jetra obavlja. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata ČIŠĆENJE JETRE-prirodni lek za jetru, delotvornijim, nego kada bi se, svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Šta su glavni uzroci obolenja jetre ?
-bolesti žlezda sa unutrašnjim lučenjem
-diabetes mellitus
-gojaznost i preobilni obroci
-izuzetno nekvalitetna hrana koja se jede
-previše konzervansa i industrijska hrana
-alkohol i narkotici
-fizička neaktivnost

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA ČIŠĆENJE JETRE, dve teglice”

*