Pogledaj korpu "100% prirodno, IMUNO STIMULATOR – prehlade, infekcije, alergije, bronhitis, ekcem…" je uspešno dodat u Vašu korpu.
Fibrocistične grudi

PRIRODNI LEK ZA FIBROCISTIČNE GRUDI, dve teglice

4.300,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 4300 din.

Prirodan preparat namenjen za ženske osobe koje imaju probleme sa displazijom i neuravnoteženosti hormona. Ako ste ženska osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
fibrocistične displazije
osetljivost pred ciklus
povećan nivo prolaktina
neuravnoteženost estrogena i progesterona
imate ciste
masna nekroza
fibroadenomi
fibrocistične promene u dojci
sekret iz bradavice
ciklični bol u dojci
neciklični bol u dojci
bol koji ne potiče iz dojke

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji sadrži u sebi med, propolis, lekovite biljke ( žuti noćurak, konopljika) i medicinske gljive ( maitake) koje vam pomažu u prirodnom lečenju zdravstvenih problema sa grudima. U ulju žutog noćurka nalaze se dve veoma važne nezasićene masne kiseline : alfa-Iinolenska kiselina i gama-Iinolenska kiselina. Alfa-Iinolenska kiselina spada među esencijalne masne kiseline, tako da je naš organizam nije sposoban sam proizvesti, već se mora uneti hranom. Gama- Iinolensku kiselinu, međutim, organizam može proizvesti iz sirovina koje se nalaze u hrani, ali samo pod idealnim uslovima. Ulje od žutog noćurka sastoji se od 72 % linolenske kiseline, a 9 % čini gama linolenska kiselina, zato se ova biljka smatra najbogatijim prirodnim izvorom biološki aktivnog vitamina F. Vitamin F ima osobine antioksidansa, neutralizuje slobodne radikale koji su štetni za organizam, a pritom sprečava i njihov nastanak.

Zbog svog sastava, ulje žutog noćurka u velikoj meri smanjuje mogućnost nastajanja krvnih ugrušaka i kontroliše pred menstrualni ciklus (PMS)!

Konopljika sadrži iridoglikozide: agnusid, aucubin, eurostosid, flavone: casticin, isovitexin, orientin, eterično ulje s cineolom i pinenom. Ova biljka deluje na nivo progesterona i snižava nivo prolaktina.

Primenjuje se u perimenopauzi za zaustavljanje krvarenja ili kod nepravilnih menstruacija. Konopljika (Agnus Castus) pozitivno utiče na kontrolu i proizvodnju hormona tokom posljednje dve nedelje menstrualnog ciklusa. Ovaj period ciklusa je poznat po stvaranju žutog tela koje priprema jajašce za oplodnju te uterus za eventualnu trudnoću.

Konopljika pomaže kod menstrualnih problema, naročito kod žena koje imaju simptome kao što su neredovne i bolne menstruacije, oboljenja grudi i bolne grudi, endometrioza, zapaljenska oboljenja karlice, nenormalna krvarenja uterus ate emocionalni disbalans. Konopljika (Agnus castus) normalizuje nivoe progesterona koji izlučuje žuto telo – stoga pomaze obnovi zdrave menstrualne funkcije, a takođe oslobađa od simptoma PMS-a, uključujući nabreklost grudi, grčeve, glavobolje pa čak i akne.

Kod neplodnosti konopljika može pomoći pri regulaciji nivoa prolaktina te tako pomoći pri tretmanu neplodnosti kod žena. Kod problema dojilja nedostatak mleka (isuficijentna laktacija) konopljika delotvorno utiče na hormone koji kontrolišu izlučivanje mleka te “ispuštanje” mleka iz tkiva grudi.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

FIBROCISTIČNE GRUDI prirodni lek za dojke napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost proizvodnje hormona u ženskom telu, samim tim i do poboljšanja ukupnog zdravstvenog stanja. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata FIBROCISTIČNE GRUDI prirodni lek za dojke, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Kod žena ispod 50 godina starosti, veoma česta pojava su dojke koje su bolne i pune čvorića i u kojima se povećava nelagodnost pre perioda menopauze (fibrocistične grudi). Ženske grudi se razlikuju po gustini i sastavu. Pre menopauze žene u grudima imaju više tkiva, a manje masti nego što imaju u kasnijim godinama. Većina žena u svom životu, doživljava blage neugodnosti, a neke žene imaju toliko snažan bol svakog meseca da im to pravi ogromne probleme u svakodnevnim aktivnostima. Te predmenstrualne promene zovemo ˝fibrocistična bolest dojki˝. Kada su dojke pune čvorića, čvorići ne povećavaju rizik od raka dojke, ali mogu da otežaju otkrivanje kancerogene izrasline ukoliko se ona pojavi na njima. Fibrocistične promene u grudima direktno su vezane sa rastom ili opadanjem nivoa hormona koji se dešavaju prilikom menstrualnog ciklusa. Kod žena kod kojih, posle ovulacije, žlezde proizvode veoma visok nivo estrogena u spoju sa niskim nivoom progesterona mogu da imaju veće smetnje. Sve ovo je povezano sa prevelikom količinom prolaktina, hormona koji pokreće proizvodnju mleka kod žena koje su tek postale majke, ali isto tako i povećava osjetljivost grudi kod žena koje ne doje.

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA FIBROCISTIČNE GRUDI, dve teglice”

*