Hemoroidi i zatvor-prirodni-lek-za-hemoroide-i-zatvor-500x500

PRIRODNI LEK ZA HEMOROIDE I ZATVOR, dve teglice

3.700,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3700 din.

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju zdravstvene probleme sa hemoroidima i neredovnom stolicom, zatvorom, nadimanjem, povećanom količinom vetrova i naduvenosti probavnog trakta.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
· krvarenje hemoroida
· svrab, pečenje
· bol u rektalnom predelu
· curenje sluzi
· oteženo pražnjenje creva, bilo zbog tvrde stolice ili zbog toga što je pražnjenje creva ređe nego
normalno (manje od 3 stolice nedeljno)
· nadutost stomaka
· bol u stomaku pri pražnjenju creva ili nevezano za to
· krv u stolici
· gubljenje na težini bez vidnog razloga
· povraćanje

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, alge (modrozelena alga), medicinske gljive (COPRINUS COMATUS) i lekovito bilje (neven, laneno seme, hajdučica) koji Vam uspešno pomažu u potpuno prirodnom lečenju hemoroida i zatvora. Alge su poželjne i za jačanje blagotvorne crevne flore naročito laktobacilusa i bifidusa, povećavajući im količinu i smanjujući opasnost od razvoja patogenih bakterija kao što su Escherichia coli i Candida albicans. Blagotvorna crevna flora poboljšava apsorpciju hrane, štiti od zatvora (opstipacije) i autointoksikacije a temelj je i stabilnog zdravlja. Preko 2000 različitih enzima u mikroalgama je od izuzetne važnosti za dobro stanje metabolizma i probavnog sistema. Modrozelene alge su lako probavljive a naročito u slučajevima kada creva ne mogu apsorbovati običnu hranu. Hajdučka trava spada među lekovita sredstva koja deluju svojim gorkim okusom na sluznicu želuca, pa tako podstiče izlučivanje želučanog soka, a samim tim pobuđuje apetit.

Povoljno deluje na resorpciju hrane. Naš lekoviti preparat HEMOROIDI I ZATVOR – sa hajdučkom travom, pomažu kod gastritisa, kolitisa, grčeva u želucu i crevima. Neven je bitan sastojak našeg prirodnog leka, kojima se otklanjaju tegobe u digestivnom traktu. Zaceljuje ranice na želucu i dvanaestopalačnom crevu, uspešno normalizuje rad jetre i lučenje žuči. Zahvaljujući antiinflamatornom dejstvu flavonoida, ova biljka smiruje upalu debelog creva, što je izuzetno korisno kod zdravstvenih problema kakvi su zatvor i hemoroidi.

Laneno seme sadrži veliku količinu sluzi koja je voma korisna, prvenstveno onima koji pate od opstipacije, odnosno zatvora. Laneno seme nabubri i stvori sluz koja mehanički pomaže izmetu da napusti creva. Veoma je važno da kada koristite naš prirodni lek, pijete puno tečnosti, prvenstveno vode.

Zbog samog sadržaja prirodnog leka HEMOROIDI I ZATVOR, kod pojave tvrde stolice, a kako je bez nuspojava, mogu ga koristiti svi, deca, trudnice, dojilje, žene za vreme menstrualnog ciklusa i starije osobe.
Naš prirodni lek može se koristiti preventivno, a terapijski koriste svi koji imaju gore navedene probleme.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

HEMOROIDI I ZATVOR-prirodni lek protiv hemoroida i zatvora napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja, algi i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada digestivnog trakta i otklanja sve simptome koje su vezani za njegovo nepravilno funkcionisanje. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše digestivni trakt, i rešava problem sa hemoroidima. Mešanjem meda, lekovitog bilja, algi i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata HEMOROIDI I ZATVOR – prirodni lek protiv hemoroida i zatvora, delotvornijim, nego kada bi se, svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu, alge i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja, algi i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Šta dovodi do pojave hemoroida i zatvora ?
-način ishrane (hrana siromašna biljnim vlaknima)
-odlaganje nagona za pražnjenje creva
-lekovi, npr: lekovi protiv bolova (analgetici), lekovi za zaštitu želudačne sluzokože od viška želudačne kiseline (antacidi
sa aluminijumom), nekritička upotreba laksativa (lekova protiv zatvora)
-suviše duga creva
-iritabilni kolon, megakolon
-tumori
-Parkinsonova bolest
-multipla skleroza
-oštećanje kičmene moždine
-depresija
-porođaj

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA HEMOROIDE I ZATVOR, dve teglice”

*