Potencija-prirodan-lek-za-potenciju-500x500

PRIRODNI LEK ZA POTENCIJU, dve teglice

3.940,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3940 din.

100% Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju probleme sa erekcijom, preranom ejakulacijom, libidom i umanjenom seksualnom željom.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
-promena u kvalitetu erekcije, bilo u tvrdoći penisa ili nesposobnosti održanja erekcije
-jedan od indikatora fizičke impotencije, je i nemogućnost doživljavanja ili održavanja erekcije nakon jutarnjeg buđenja

Psihološka impotencija dolazi naglo i kao reakcija na nedavni događaj.

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, polen, matična mleč, medicinske gljive (cordyceps), lekovito bilje (peruanska maka, đumbir i giseng). Pčelinji proizvodi, med, polen i matični mleč su prirodan čaroban lek za jačanje polne moći, koji sadrži elemente neophodne da pojačaju seksualnu želju i život učine srećnim. U medu se nalazi više različitih kiselina (do 0,43%). Najviše je organskih kao što su vinska, oksalna, jabučna, limunska, sirćetna, mravlja, a takođe i glutaminska i asparaginska. Poslednja se smatra važnom u uspostavljanju stanja potpune polne moći.

Od mineralnih materija, u medu i polenu otkriveno je čak 37 elemenata: mnogo kalijuma, natrijuma, kalcijuma, magnezijuma, gvožđa i fosfora. Pored ostalih, polen sadrži i silicijum, sumpor, mangan i mnoge druge elemente. Od minerala, za slabost o kojoj govorimo, od izuzetnog značaja je kalcijum, a za čiju resorpciju je neophodan magnezijum, mineral koji inače reguliše psihičku neurovegetativnu ravnotežu.

Matični mleč je izuzetno bogat mineralima. Sadrži i takve elemente kao što su zlato, kobalt i izuzetno značajan cink za kontrolu hormona.

Med, polen i matični mleč bogati su i vitaminima, koji su u pčelinjim proizvodima sadržani u kombinaciji sa drugim, za ljudski organizam važnim materijama, što znatno pojačava njihovo dejstvo.

Sa aspekta značaja vitamina za jačanje polne moći, treba istaći da su u medu, polenu i matičnom mleču sadržani: vitamin C, tiamin (B1), piridoksin (B6), nikotinska kiselina (B5), pantotenska kiselina (B8), biotin (H) i folna kiselina (Bc). Od posebnog značaja je folna kiselina za stvaranje estrogenih hormona i iskorišćavanje belančevina. Cordyceps ima veoma bitnu ulogu u jačanju polne moći, ne samo kod muškaraca, nego i kod žena. U tri odvojene studije, koje su rađene na ovu temu, pokazale su zapanjujuće slične rezultate – 64% muškaraca i 90% žena sa smanjenim libidom i drugim seksualnim problemima su uz pomoć Cordyceps-a znatno napredovali! Cordyceps povećava libido i doprinosi kvalitetnijem životu muškaraca i žena, bori se protiv neplodnosti i povećava broj i pokretljivost spermatozoida. Peruanska maka je vekovima poznata po svom lekovitom svojstvu i pozitivnom uticaju na seksualne funkcije kod oba pola. Peruanska maka ima izraženo dejstvo na muškarce :

Povećava fizičku izdržljivost i energiju
Povećava libido i potenciju
Pomaže u stvaranju mišićne mase na prirodan način
Pomaže kod pojave akni i ostalih problema kože
Podiže nivo testosterona
Poboljšava erekciju
Produžava trajanje erekcije
Pomaže kod impotencije
Povećava broj i pokretljivost spermatozoida
Ublažava simptome andropauze

Đumbir je superkoren poznat po lekovitom delovanju, a povećava i dotok krvi u genitalije.

Prema zapisima kineske medicine, ginseng delotvorno leči, između ostalog, impotenciju i poremećaje krvnog pritiska. Ginseng povećava izdržljivost, smanjuje umor i pokreće korišćenje rezervi energije. Naziv panax je grčkog porekla i znači “leči sve” (grč. pan- sve, akeomai-lečim). Ginseng znači čovečiji koren, jer sam koren biljke koji se koristi za lečenje podseća na ljudsku figuru. Primenjuje se i kod nesanice, hroničnog umora i depresivnih stanja, tj. glavnih uzročnika seksualne disfunkcije, pa samim tim direktno poboljšava polnu moć kod muškaraca.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

POTENCIJA – prirodni lek za potenciju napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost proizvodnje polnih hormona kod muškaraca, jačanje seksualne želje i otklanja uzroke impotencije. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti vraća polnu moć i ponovo uspostavlja normalan krvotok u polnom organu. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata POTENCIJA-prirodni lek za potenciju, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA POTENCIJU, dve teglice”

*