Prostata-prirodni-lek-za-prostatu-500x500

PRIRODNI LEK ZA PROSTATU, dve teglice

3.700,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 3700 din.

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju zdravstvene probleme vezane za prostatu, i koje imaju česte upale i infekcije prostate i mokraćnih kanala.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:

imate uvećanu prostatu
smanjen protok urina
često mokrite po noći
nesposobnost pražnjenja mokraćne bešike
slab mlaz ili kapanje mokraće
peckanje za vreme mokrenja
bol iza skrotuma ili bolna ejakulacija
imate nelagodnosti i bolove sa prostatom

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, polen, lekovito bilje (saw palmetto i afričku šljivu) i medicinske gljive-maitake i umirujuće deluje na prostatu i mokraćnu bešiku. Po jednoj opšteprihvaćenoj teoriji, za uvećanje prostate odgovorno je nagomilavanje 5-alfa-dihidrotestosterona. On nastaje is testosterona (muškog polnog hormona) uz pomoć enzima 5-alfa-reduktaze. Ekstrakt polena pomešan sa medom, sadrži dve komponente, jednu topivu u vodi, a drugu u mastima, koje blokiraju rad pomenutog enzima. Testerasta palma deluje antiflagmintorno na prostatu, ali bez negativnih efekata kao što je estrogensko dejstvo, koje izazivaju hormonalne terapije. Saw palmetto se najičešće upotrebljava za bolesti koje su povezane sa problemima prostate, od hipreplazije do prostatitisa. Pozitivno utiče na infekcije mokraćnih puteva, naričito na hronične infekcije. Aktivne sostojci su liposterolni ekstrakt koji obezbeđuje masne kisiline, sterole i estere. Krajem prošlog veka sprovedene su brojne kliničke studije koji su dokazale da 320mg liposterolnog ekstrakta plodova saw palmetta dnevno može bezbedno i efekasno utisati na prostatu. Trogodišnja studija u Nemačkoj pokazala je da uzimanje 160mg ekstrata saw palmetta dva puta dnevno smanjuje noćno mokrenje kod 73% pacijenata i značajno poboljšava protok mokraće. Najlekovitije dejstvo ekstrata saw palmetta je to da inhibira delovanje testosterona na prostatu kod benigne hiperplazije prostate. Afrička šljiva (pigeum) otklanja smetnje pri mokrenju. Ima antiupalno dejstvo na tkivo prostate i poboljšava njen rad. Sprečava stvaranje rana i razvoj adenoma. Takođe, deluje izuzetno dobro na mokraćnu bešiku. Pomaže u uspostavljanju hormonske ravnoteže (odnos testosterona prema estrogenu), kao i u sprečavanju uvećanja prostate. Ispoljava i diuretičko dejstvo tako što olakšava protok mokraće kroz mokraćne kanale.

Afrička šljiva (pigeum) u terapijske svrhe se koristi za:
- smanjenje učestalosti noćnog mokrenja,
- povećanje količine izbačenog urina (produktivnost mokrenja),
- smanjenje tegoba i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja bešike,
- redukuje uvećanost prostate.

Utvrđeno je da Afrička šljiva (pigeum), inhibira hiperproliferaciju ćelija fibroblasta, odnosno sprečava hiperplaziju, suvišno uvećanje prostate, i da može da predupredi opstrukciju kontraktilnosti mokraćne bešike usled koje nastaju problemi sa mokrenjem. Ova svojstava mogu značajno da poboljšaju kvalitet života muškarcima koji imaju navedene probleme.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

PROSTATA – prirodni lek za prostatu napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada prostate i mokraćne bešike. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše prostatu i normalizuje njen rad. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata PROSTATA-prirodni lek za prostatu, delotvornijim, nego kada bi se, svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom i polenom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA PROSTATU, dve teglice”

*