Visok Holesterol-prirodni-lek-za-holesterol-500x500

PRIRODNI LEK ZA VISOKI HOLESTEROL, 2. teglice

3.700,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250 gr. – 3700din.

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju zdravstvene probleme sa jetrom, povišenim nivom masnoća, triglicerida i holesterola u krvi.
Visok nivo holesterola u krvi nema očiglednih simptoma, ali predstavlja ozbiljan faktor rizika za druge bolesti koje imaju prepoznatljive simptome, uključujući anginu pektoris, aterosklerozu, srčane bolesti, visok pritisak, moždani udar i druge.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
-meke, žućkaste kožne izrasline ili oštećenja mogu ukazivati na genetsku predodređenost nesposobnosti organizma da normalno prerađuje holesterol i trigliceride.
-gojaznost i dijabetes mogu biti tesno povezani s visokim nivoom holesterola.
-impotencija može biti posljedica toga što su arterije zahvaćene prevelikom količinom holesterola.

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, medicinske gljive (CORDYCEPS, SHIITAKE) i lekovito bilje ( alfalfa, artičoka i kurkuma) koji pomešani zajedno sinergijski deluju na regenaraciju jetre i samim tim čišćenju krvnih sudova od viška masnoće, triglicerida i lošeg holesterola (LDL). Uzimanje meda ima pozitivnu ulogu u regulisanju sinteze holesterola. Ustanovljeno je da osobe treće životne dobi imaju prosečno 245 mg/ dl krvi ( 6,35 mMol/ l), tj. iznad granične vrijednosti za ukupni holesterol, a osobe iste dobi, koje dnevno uzimaju do 100 g meda, oko 195 mg/ dl ( 5 mMol/l krvi). Četiri izuzetne studije su demonstrirale da Cordyceps sinensis utiče na smanjenje nivoa ukupnog holesterola za 10 – 21%, triglicerida za 9 – 26% i u isto vreme povećava nivo “dobrog” holesterola za 27 – 30%.

-povećava sposobnost stvaranja krvnih ćelija i njihovu funkciju
-pospešuje reparaciju DNK
-poboljšava funkcije jetre, naročito kod hepatitisa i subhronične ciroze jetre. Klinička istraživanja kod 33 pacijenta sa hepatitisom “B” pokazala su 71,9% poboljšanja prilikom izvođenja “Thymol turbidity” testa, sledeća je bila grupa od 8 pacijenata sa cirozom jetre kod kojih je došlo do 78,6% poboljšanja izmerenih “SGPT” testom. Oba ova testa su enzimski testovi koji pokazuju funkciju jetre. Shiitake su se pokazale kao idealan prirodan lek za visok holesterol. Previsok nivo holesterola prvenstveno onoga niske gustoće, uzrokuje slepljivanje krvnih zrnaca, odnosno povećanu viskoznost ( lepljivost) krvi, a u 30-tim godinama života zidovi naših krvnih sudova postaju manje rastezljive. To dovodi do slepljivanja krvnih zrnaca, a sa smanjenom elastičnošću žila smanjuje se i protok krvi, a time i “ispiranje” ugrušaka.
Što je još gore, ugrušci se još lakše lepe za zidove arterija kada smo pod stresom, a u tome još pomaže prehrana bogata masnoćama, naučna su istraživanja potvrdila popularno shvaćanje narodne medicine dalekoistočnih naroda da je gljiva shiitake takva hrana koja “aktivira krvotok” i sprečava i leči “izliv krvi u mozak”. Ne samo shiitake, nego i neke druge vrste lekovitih gljiva, sadrže eritadenin, grifolin, visoko nezasićene masne kiseline, derivate nekih ganoderičnih kiselina, neutralna detergent-vlakna i hitinska vlakna, koji u znatnoj meri snižavaju odnosno održavaju normalnu nivo masnoća (holesterola, triglicerida i fosfolipida) u krvi. Alfalfa (Medicago Sativa) je hranljiva biljka bogata vitaminima i mineralima naročito gvožđem, kalcijumom, kalijumom, magnezijumom i vitaminom K. Sadrži velike količine hlorofila, beta-karotina i vitamina E, i amino kiseline L-kanavanin, koje pokazuju anti-bakterijske, anti-virusne i anti-tumorske aktivnosti. Alfalfa snižava nivo holesterola i pospešuje apsorpciju proteina, kalcijuma i drugih hranljivih sastojaka. Smatra se da upravo pojačano stvaranje i lučenje žuči izazvano artičokom potiče prirodnu probavu namirnica bogatih masnoćama. Dokazano je da smanjuje nivo povišenog holesterola i triglicerida u krvi, a za to su zadužena dva procesa koje podstiče artičoka:
- pojačana razgradnja holesterola u žučne kiseline i time njegovo uklanjanje putem žučovoda
- pojačani reverzni transport holesterola, odnosno izbacivanje viška holesterola iz organizma putem probavnog sistema

Oba ova procesa predstavljaju prirodni mehanizam smanjenja povišenog holesterola u krvi, za razliku od nekih lekova koji blokiraju sintezu holesterola (poput statina). Artičoku zato nazivaju ubica holesterola.

Savremena naučna istraživanja, ukazuju na snažnu antioksidantsku i antiinflamatornu aktivnost kurkumina, čiji se mehanizmi delovanja odražavaju na zdravlje debelog creva, imaju neuroprotektivno dejstvo i pružaju jaku potporu zdravlju kardiovaskularnog sistema. Neke od naučnih studija ukazuju da ekstrakt kurkume može da kontroliše zapaljenske tokove kod raznih inflamatornih oboljenja (rak, ateroskleroza, artritis, osteoporoza), kao i na njegovo antikancerogeno dejstvo. Zahvaljujući antiinflamatornom i antioksidantskom efektu, kurkumin kod zapaljenskih oboljenja ima dejstvo da smanji rizik od nastajanja visokog nivoa holesterola i predupredi nastajanje kamena u žuči.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

VISOK HOLESTEROL – prirodni lek za visok holesterol napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada jetre i normalizuje odnos dobrog (HDL) i lošeg (LDL) holesterola. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti regeneriše jetru i normalizuje njen rad i normalizuje količinu masti, triglicerida i holesterola u krvotoku. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata VISOK HOLESTEROL-prirodni lek za visok holesterol, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA VISOKI HOLESTEROL, 2. teglice”

*