Želudac i probavni trakt-prirodni-lek-za-želudac-500x500

PRIRODNI LEK ZA ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT, 2 teglice

4.050,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice – 4050din

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju probleme sa želucom,varenjem, probavom i crevima.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
naglo nastala anemija
izraženi gubitak telesne mase
konstantno povraćanje tokom 10 dana
otežano gutanje
opipljiva masa u stomaku
gubitak apetita
podrigivanje
osećaj nadutosti posle obroka
hronični, oštar pekući bol u želucu i gornjem delu stomaka
bol koji se pogoršava noću ili kada je stomak prazan
neprijatnost i bol u stomaku
osećaj težine posle jela
mučnina
povraćanje krvi
krv u stolici

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, medicinske gljive (reishi, coprinus) i lekovito bilje ( brusnica, pelin ) koji Vam uspešno pomažu u lečenju želučanih zdravstvenih problema. Propolis ima lekovit učinak na probavni trakt. Podstiče njegov pravilan rad i štiti stanice želuca od oštećenja alkoholom. Iskustva s nativnim propolisom ukazuju da može biti vrlo efikasan u sprečavanju zatvora i potpunog poremećaja probave (dispepsija).

Kod čira na želucu i dvanaestercu praksa u primeni nativnog propolisa pokazala je brzi lekoviti učinak. Tome doprinosi njegova antiupalna aktivnost, stvaranje filma preko oštećene sluzokože, smanjenje želučane kiselosti i smirenje grčeva glatke muskulature. Veoma efikasno zaustavlja rast bakterije Helicobacter pylori.

I sam med deluje protivupalno, tako da njegovim konzumiranjem smirujete želudac i pomažete celokupnom probavnom traktu. Medicinska gljiva reishi deluje antivirusno i antibakterijsko sredstvo, za smanjenje psihičke napetosti i razdražljivosti, za redukovanje posledica stresa i kod poremećaja spavanja. Iz njenog dejstva se vidi da otklanja uzroke želučanih problema vezane za psihičku napetost i učestalost stresa. Coprinus sadrži veliki procenat kalcijuma, kalijuma, gvožđa, magnezijuma, cinka, mali procenat natrijuma, 20 slobodnih amino kiselina a takodje je dokazano da Coprinus pečurke sadrže i proteine i preko 50% polisaharida koji su sa medicinskog aspekta najznačajniji sastojak lekovitih gljiva, pored toga sadrži i 8 esencijalnih amino kiselina koje ljudsko telo ne može da samo proizvede. Zbog svog sastava upotrebljava sa da se spreči slepilo, aputaciju nogu, slabljenje i prestanak rada bubrega, potpomaže varenje i poboljsava apetit. Komponente ploda brusnice sprečavaju prijanjanje Helicobacter pylori na zid želudačne sluznice. Bakterija H. pylori je izazivač čira na želucu. Brusnica sadrži i moćne antioksidanse, koji štite ćelije organizma od oštećenja. Antioksidansi osim toga pomažu i pri prevenciji određenih faktora koji podstiču nastanak kardiovaskularne bolesti. Hipurična kiselina, koja se takođe nalazi u brusnicama, predstavlja prirodni antibiotik, tako da se brusnicama pridodaju ne samo antibakterijska, već i antifungalna (protiv gljivica) svojstva. O lekovitosti pelina već se zna preko 2000 godina, jer su ga još rimljani intezivno koristili u svojoj medicini. Pelin je vrlo gorkog ukusa. Izvanredno je sredstvo za čišćenje krvi i jačanje želuca. Upotrebljava se u lečenju loše probave, nadimanja, slabog apetita, podrigavanja, žgaravice, glista, bolesti jetre, slezene, bubrega, žutice, groznice, grušanja krvi, mokraćnog mehura, vodene bolesti i osipa. Osim toga, mnogo-široka lekovita svojstva pelina povoljno utiču na celokupni organizam.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT-prirodni lek za želudac napravljen je kombinacijom pčelinjih proizvoda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva, uspešno deluje na uravnoteženost rada želuca i creva i blagonaklono deluje na sluzokožu želuca. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti se normalizuje rad želuca, nivoa kiseline i uspostavlja ravnoteža oštećene crevne flore. Mešanjem meda, lekovitog bilja i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata ŽELUDAC I PROBAVNI TRAKT – prirodni lek za želudac, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu i lekobilje sa medom, lekovite supstance iz lekobilja i medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

  1. 0 out of 5

    :

    alica toplog caja od kamilice i metvice neizmjerno ce pomoci va em zelucu. Ulja u metvici, posebno mentol i menton, opu taju glatke mi ice koji oblazu probavni trakt, to pak pomaze u smanjivanju grceva. A umirujuca svojstva kamilice poznata su od davnina u narodnoj medicini.

Dodaj komentar

Add a review

*