Placeholder

PRIRODNI PILING SAPUN SA KOZJIM MLEKOM I KUKURUZNIM GRIZOM

250,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

100% prirodan,
Ručni rad,
Marea kozmetika

Kozje mleko višestruko deluje na kožu:

Zahvaljujući vitaminima A, B6, B12, E omekšava, umiruje i vlaži
Ćini ga pogodnim za suvu i osetljivu kožu, ekceme i psorijazu
Ishranjuje kožu
Ubrzava regeneraciju
Doprinosi vitalnosti
Napravljen je na bazi kombinacije jestivih ulja koja su izvor omega masnih kiselina, minerala, antioksidanasa, vitamina.
Prirodni piling od kukuruznog griza odstranjuje mrtve ćelije kože i podstiče cirkulaciju.
Glicerin prirodno nastaje saponifikacijom.
Ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse.
Preporučuju se kod suve, oštećene i problematične kože.
75 gr.

Sapuni Marea koje proizvodimo su potpuno prirodni što znači da ne sadrže veštačke konzervanse, boje i mirise. Mareea prirodni sapuni su urađeni profesionalno i kvalitetno. Sastoje se od hladno ceđenih ulja i ručno su rađeni u malim serijama. U svom sastavu sadrže etarska ulja lekovitog aromatičnog bilja, njihovo aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu. Poznato je da su prvi zapisi o upotrebi lekovitog bilja pronađeni u ranim egipatskim i azijskim kulturama, a zatim su se znanja prenela u Grčku i druge zapadne zemlje staroga veka. Potom su poznati načini izolovanja aktivnih supstanci lekovitog bilja ( ekstrakcija, destilacija itd ). Sapuni su proizvedeni hladnim postupkom saponifikacije pri čemu zadržavaju vrednost aktivnih sastojaka koji su mu dodati i sav glicerin koji se stvari tokom procesa saponifikacije tako da predstavljaju ‘prave glicerinske sapune‘ za razliku od komercijalnih sapuna u kojima se često glicerin uklanja i koristi za dalju prodaju. Osim toga u komercijalne sapune se dodaju hemijski aditivi koji ne samo da isušuju kožu nego mogu dovesti i do iritacija, naročito kod osetljive kože. Ukoliko u njih stave neke prirodne sastojke, zajedno sa sintetičkim, to se čini u veoma malim količinama što koža i ne oseti.
Sastojci naših prirodnih sapuna su pažljivo birani zbog svojih mnogih prednosti, potpuno prirodni svojim visokim kvalitetom i svojstvima idealno čiste, osvežavaju, hrane, štite i neguju kožu. Potpomažu regeneraciju i usporavaju proces starenja kože. Blagotvorno deluju kod osetljive i problematične kože. Sve to obezbeđuju hranjiva, hladno ceđena biljna ulja i buteri koja su osnova sapuna. Sapuni se obogaćuju lekovitim aromatičnim biljkama, etarskim uljima lekovitog bilja kao i prirodnim lekovitim proizvodima kao što su med, pčelinji vosak, kozje mleko, glina, soli itd. što dodatno daje sapunima lekovita i aromaterapijska svojstva. Sastojci sapuna su pažljivo kombinovani u svakom pojedinačno tako da u pogledu njihove efikasnosti su jedinstveni. Redovnim korišćenjem prirodnih Marea sapuna, doprinosi se očuvanju zdravlja kože na prirodan način i uverićete se da je vaša koža ne samo čista već svilenkasto meka, nežna, glatka i lepa.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI PILING SAPUN SA KOZJIM MLEKOM I KUKURUZNIM GRIZOM”

*