antikancer medaljon
antikancer

Nano čip tehnologija – PXD Antikancer medaljon

10.000,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Dvostrani medaljon koji pozitivno deluje na: sve ćelije u telu i DNK u njima, metabolizam (izmenu materija), krv, hemoglobin, krvne pločice, koštanu srž, kosti, zglobove, hrskavicu, mišiće i tetive, hipofizu, tiroidnu žlezdu, timus i nadbubreže žlezde, te na ženske i muške polne žlezde.

To je dvostrani lični zaštitnik koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja:

-Podzemnih vodenih tokova
-Kosmičkog zračenja ( Hartmanova i Kerijeva globalna mreža )
-Elektromagnetnoih zračenja koja dolaze iz dalekovoda,nosača gradske mreže, transformatorskih stanica, antena, električnih aparata itd.

kosmicka_zracenja

Pravi balans bioenergije u organizmu.

Smanjuje mogućnost nastanka oboljenja: disajnog sistema,probavnog trakta, jetre, pankreasa, slezine, bubrega,krvnih sudova i limfnih čvorova, leukemije, benignih I malignih tumora. Pomaže pri klasičnom lečenju karcinoma zračenjem ili hemoterapijom. Sam ne leči već postojeće tumore. Regeneriše sve ćelije u telu. Smanjuje biološko starenje (jedna godina na devet meseci).

Rok trajanja: neograničen, do fizičkog uništenja.

Način upotrebe: Nosi se oko vrata kao medaljon , u visini srca. Strana sa sitnim lavirintom se nosi ka spolja, a strana sa kvadratom se nosi do tela. Uveče se stavlja ispod čaršava u visini donjeg dela leđa sa sitnim lavirintom okrenutim prema podu . Prazni se jedanput u toku dana 3 minuta ispod mlaza hladne vode.

VAŽNA NAPOMENA : PXD ANTIKANCER NIJE NAKIT I NE SME GA KORISTITI DRUGA OSOBA JER JE NAPRAVLJEN OD NANO KRISTALA METALA I TO JE LIČNI ZAŠTITNIK . OSOBE KOJE IMAJU UGRAĐEN PEJSMEJKER NE SMEJU GA KORISTITI.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Nano čip tehnologija - PXD Antikancer medaljon”

*