sapun-sa-mlekom-od-kamile

SAPUN OD KAMILJEG MLEKA, zateže kožu i umanjuje bore

450,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

sapun-sa-mlekom-od-kamile-02 Kamilje mleko je poznato po svojim čudesnim kozmetičkim svojstvima. Ono je prirodan izvor alfa-hidroksilnih kiselina, koje zahvaljujući svojim svojstvima zatežu kožu i umanjuju bore. Istraživanja su pokazala da je kamilje mleko blagotvorno za kožu zbog svog sastava, naročito vitamina B, C i gvožđa, kojeg sadrži deset puta više od kravljeg mleka.

Pored toga, kamilje mleko sadrži zaštitne proteine, koji imaju snažna antibakterijska, antiviralna i antigljivična svojstva. Kamilje mleko je zasićeno proteinima i bogato vitaminom C, koji je prirodan anti-oksidans, vitaminima A, B1, B2 i B12 i karotinom.

Prirodni antibakterijski agensi pomažu u zaštiti i održavanju zdrave kože. Ovaj jedinstven sapun ne samo da pomaže da održite kožu lepom, već se može koristiti i kod kožnih poremećaja, kao što su akne, ekcem i psorijaza.

Tipovi kože: svi tipovi.

Preporučuje se za: kupanje i tuširanje, lice, ruke.

Sastav: saponifikovana ulja kokosa, palme i masline, kamilje mleko.

Neto: 100 grama

Naši sapuni su ručno izrađeni u malim serijama od kvalitetnih jestivih biljnih ulja. Recepti su pažljivo formulisani kako bi proizveli blag, kremast i umirujući sapun sa postojanom penom, koji će Vašu kožu učiniti čistom, mekom, svilenkastom i zdravom. Svako Vaše kupanje i tuširanje postaće prijatno opuštajuće iskustvo. Naši sapuni ne sadrže konzervanse niti bilo kakve druge veštačke komponente. Osnovu svih sapuna čine saponifikovana ulja kokosa, palme i masline. Dodavanjem specifičnih dodataka (ulja koštica grožđa, lekovitog bilja, začina,kozjeg ili kamiljeg mleka) u ovako proizveden sapun, stvorena je paleta 100% prirodnih sapuna sa specifičnim efektima na kožu i celokupan organizam.

Dodatne informacije

100% prirodno

100gr

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “SAPUN OD KAMILJEG MLEKA, zateže kožu i umanjuje bore”

*