Placeholder

SAPUN REFRESH, sprečava proces starenja kože, smiruje sve iritacije…

270,00 RSD

Out of stock

Kategorija: . Tags: , , , , , .

Opis proizvoda

Bogatstvo prirodnih sastojaka ovog sapuna čine ga neodoljivim i neophodnim u svakodnevnoj nezi kože. Napravljen je na bazi maslinovog ulja, palminog, kokosovog, suncokretovog i ricinusovog ulja uz dodatak prirodnih sastojaka koji čine formulaciju sapuna jedinstvenom i nežnom. Med hrani kožu i ima antimikrobna svojstva, sprečava proces starenja kože, održava elastičnost i vlažnost. Ovas deluje blagotvorno na kožu, smiruje sve iritacije (osipe, ujede, svrab). Pčelinji vosak pospešuje proizvodnju kolagena i utiče na mehanizme obnove kože. Kakao buter čini kožu mekom. Glicerin prirodno nastaje saponifikacijom. Bademovo ulje je prirodan antioksidans bogat vitaminom A,B,D,E te štiti ćelije kože od oštećenja i sprečava stvaranje bora. Susamovo ulje sadrži vitamine A, B1, B6, E, hrani i hidrira kožu i pomaže u lečenju ekcema i psorijaze. Etarska ulja limuna i lavande deluju antibakterijski, antiseptički i oslobađaju od stresa i napetosti.
Prirodna boja : hibiskus u tragu.
Sapun ne sadrži veštačke sastojke niti masnoće životinjskog porekla.

Naši sapuni su potpuno prirodni što znači da ne sadrže veštačke konzervanse, boje i mirise i ručno su rađeni u malim serijama.
U svom sastavu sadrže etarska ulja lekovitog aromatičnog bilja, koje ima aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu. Sapuni su proizvedeni hladnim postupkom saponifikacije pri čemu zadržavaju vrednost aktivnih sastojaka koji su mu dodati i sav glicerin koji se stvori tokom procesa saponifikacije. Ovo su ‘’ pravi glicerinski sapuni ‘’ za razliku od komercijalnih sapuna u kojima se često glicerin uklanja i koristi za dalju prodaju. Osim toga u komercijalne sapune se dodaju hemijski aditivi koji ne samo da isušuju kožu nego mogu dovesti i do iritacija, naročito kod osetljive kože. Ukoliko u njih stave neke prirodne sastojke, zajedno sa sintetičkim, to se čini u veoma malim količinama što koža i ne oseti.
Sastojci naših prirodnih sapuna su pažljivo birani zbog svojih mnogih prednosti. Svojim visokim kvalitetom i svojstvima idealno čiste, osvežavaju, hrane, štite i neguju kožu. Potpomažu regeneraciju i usporavaju proces starenja kože. Blagotvorno deluju kod osetljive i problematične kože. Sve to obezbeđuju hranjiva, hladno ceđena biljna ulja i buteri koja su osnova sapuna. Sapuni se obogaćuju lekovitim aromatičnim biljkama, etarskim uljima lekovitog bilja kao i prirodnim lekovitim proizvodima kao što su med, pčelinji vosak, kozje mleko, glina, soli itd. što dodatno daje sapunima lekovita i aromaterapijska svojstva. Sastojci sapuna su pažljivo kombinovani u svakom pojedinačno tako da su jedinstveni u pogledu njihove efikasnosti. Redovnim korišćenjem naših sapuna, doprinosi se očuvanju zdravlja kože na prirodan način i uverićete se da će vaša koža biti ne samo čista već svilenkasto meka, nežna i glatka.

75gr.

Dodatne informacije

100% prirodno

75 grama

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “SAPUN REFRESH, sprečava proces starenja kože, smiruje sve iritacije...”

*