Akcija!
scholl-elektronska-turpija-plava
IMG_0042IMG_0045IMG_0049

SCHOLL Velvet električna turpija za pete sa dijamantskim kristalima

3.299,00 RSD 1.799,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Akcija!
Velvet Smooth električna pedikir turpija sa dijamantima

Nežna prema vašim stopalima i jednostavna za upotrebu, pomaže vam da brzo dođete do mekanih, svilenkastih stopala. Dizajnirana je da uklanja tvrdu kožu za glatke rezultate posle samo jedne upotrebe. U samo nekoliko minuta odbacuje tvrdu kožu, ostavljajući vas sa glatkim stopalima koje želite da pokažete.

Jednostavno rukovanje

Pomerajte turpiju regularnim prelaženjem preko suve, odumrele kože, primenom laganog do srednjeg pritiska. Nastavite regularnim prelaženjem sve dok odumrela koža ne bude uklonjena a vaša glatka i svilenkasta. Stanite ukoliko koža počne da vas boli ili se upali. Koristite turpiju uzastopno neko vreme sve dok vaša stopala ne postanu meka i oslobođena tvrde kože. Dužina tretmana se individualno razlikuje i zavisi od količine pritiska koji vaša stopala trpe tokom dnevnih aktivnosti, vežbanje, udobnost vaše obuće.

Napomena:

Isključivo za upotrebu na zadebljaloj koži stopala. Nemojte kvasiti stopala pre upotrebe Scholl Velvet turpije. To će onemogućiti efikasno uklanjanje tvrde kože. Turpija se koristi isključivo na suvoj koži. Nemojte koristiti na istoj površini duže od 3-4 sekunde odjednom.

Jedna glava rolera stiže zajedno sa Scholl Velvet turpijom. Glava rolera bi trebalo da se zameni kada je vidno iskorišćena, dostupna je da se kupi pojedinačno. Sam valjak se veoma lako vadi iz mašinice. Dugotrajnost rolera zavisi od intenziteta i dužine tretmana.
Povrsina njegovog valjka je opremljena dijamantskim kristalima i uklanja visak kože u trenutku i gotovo magično omeksava tabane počevši od prve upotrebe. Lakše nego ikada pre!

Zaustavlja se uređaj čim je preveliki pritisak na kožu.
Aparat se napaja sa 4 AA baterije koje nisu uključene u cenu.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “SCHOLL Velvet električna turpija za pete sa dijamantskim kristalima”

*