Sušena Reiši, Ganoderma lucidum, Hrastova sjajnica

1.000,00 RSD

Opis proizvoda

Prvoklasna, sečena i sušena Reiši, iz najčistijih šuma Srbije
100gr.
Vakum pakovanje

”Sve ono što imate lekovito u celokupnom biljnom svetu nalazi se u ovoj jednoj gljivi. Reishi gljiva na 5 direktnih načina selektivno ubija samo ćelije raka’’– Dr Zoran Stojanović, Onkolog i Hirurg ortoped
‘’Ne postoji bolja preventiva protiv kancera od Reishi gljive’’-Najpoznatiji Onkolog na svetu Dr Fukumi Morishige

Naučnici su iz Reišija izolovali nekoliko hiljada biolekovitih materija koje imaju medicinsko dejstvo. Kineski herbalisti kažu da je najmoćniji eliksir zdravlja i dugovečnosti na planeti.

U Kini i Japanu koristi se skoro 4.000 godina kao opšti zdravstveni tonik koji pomaže kod srčanih problema, astme, alergija, visokog pritiska, artritisa, hepatitisa, hroničnog bronhitisa, traumatskih rana, jačanja imuniteta, detoksikacije, za regulaciju nivoa šećera u krvi, za jačanje kardio–vaskularnog sistema bubrega i jetre, kao antivirusno i antibakterijsko sredstvo, za smanjenje psihičke napetosti i razdražljivosti, za redukovanje posledica stresa i kod poremećaja spavanja. Dokazan je njen izrazit antikancerogeni efekat, usled čega sa ona danas u svetu koristi kao zvanično sredstvo u borbi protiv zloćudnih tumora a veoma je korisna kao preventiva.

Reiši snižava holesterol, povećava broj belih krvnih zrnaca, deluje i analgetski (ublažava bolove), obnavlja epitel bronhija, uspešno pomaže organizmu da se izbori sa stafilokokama, streptokokama i bacilom pneumonije. Ta je gljiva efikasan antioksidant koji pomaže u izbacivanju sluzi iz disajnih organa i ublažava simptome angine pektoris.

Priprema elixira ili čaja od Reiši – Ostaviti osušenu Reishi u vodi barem 2h a zatim poklopiti i kuvati na tihoj vatri 2h. Koristiti otprilike 1gr na 2 dl vode. Ostaviti da se hladi barem 1h. Obavezno dodati limun po zelji (vitamin C pospešuje aktivne materije i ublažava gorkast ukus). Procediti i piti više puta dnevno mlak čaj pre jela, osim u slučaju stomačnih problema, kad bi napitak trebalo koristiti posle jela. Za teža stanja dnevno koristiti 10-15gr reishija u čaju. Pripremljen napitak se može čuvati u frižideru do 3 dana. Pozitivni efekti obično se osete u intervalu od deset dana do dve nedelje. Značajni pomak može se ustanoviti nakon što se u kontinuitetu uzima dva meseca. Pošto je reč o gljivi koja spada u „Superiorne lekove“, može se koristiti duže, bez ikakvih nuspojava.

Vise informacija i video predavanja pronadjite na – http://www.alternativnamedicina.rs/reishi-ganoderma/

Reishi tinktura

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Sušena Reiši, Ganoderma lucidum, Hrastova sjajnica ”

*