svecnjak od himalajske soli 6
svecnjaci od himalajske soli 2svecnjaci od himalajske soli 3svecnjak od himalajske soli 4svecnjak od himalajske soli 5

Svećnjaci od Himalajske soli, jonizator, elektrosmog zaštita…

800,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Himalajski svećnjaci i lampe su najprirodniji I najzdraviji veštečki izvor svetlosti. Veoma su lepi i dekorativni i slažu se uz svaki ambijent. Osvetljenje je u ružičastim nijansama, diskretno i prijatno.

Himalajska so spada u najkvalitetniju I najzdraviju so koja se može naći na našoj planeti. Nastala je pre 250 mil. godina prilikom tektonskog formiranja Himalaja i leži u njenim dubinama, gde je ostala zaštićena od zagađenja I atmosferskih uticaja. So je kristalizirala i danas se ručno vadi samo na jednom mestu na planeti – Pakistanu.
Osim što su neverovatno efektan estetski detalj kada je izgled enterijera u pitanju, lampa ili svećnjak od Himalajske soli životni prostor čine zdravijim i energetski povoljnijim okruženjem.

Himalajska so u sebi sadrži čak sve poznate elemente periodnog sistema elemenata (84 elementa, neophodna ljudskom organizmu). Ono što je najvažnije je da su ovi elementa ugrađeni u kristalnu rešetku soli I prilikom zagrevanja svećnjaka preko plamena, oslobađaju se dragoceni negativni joni i telo ih apsorbuje na ćelijskom nivou čineći mnoge zdravstvene koristi. Takva specijalna isparenja dokazano su sposobna da pomažu kod alergija, astmatičnih oboljenja, stresa, glavobolje, nesanice, depresije, teškog disanja, jačaju otpornost organizma I poboljšavaju psihičko zdravlje.

Sposobni su i da unušte elektrosmog. Električni aparati vazduh bombarduju pozitivnim jonima koji su štetni za ljudski organizam. Ovi joni prouzrokuju umor, poremećaj koncentracije i sna. Kristali konstantno zrače negativno polarizovane jone i i sa time Vas čuvaju od štetnog zračenja vaših električnih uređaja…

Ovaj prirodni jonizator je preporučljiv I za spavaću sobu zbog svojih blagodeti
Poznati i priznati su kao feng shui detalj
Napravljeni su od komada Himalajske soli i jedinstveni su i po tome što su proizvedeni u Srbiji.

Veličina svećnjaka – preko 12cm dužine
Sve lampe i svećnjaci su unikatni.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Svećnjaci od Himalajske soli, jonizator, elektrosmog zaštita...”

*