kesica-macun-05-1
kesica-macun-06-1Macun-med-u-kesicama-1pakovanje-6-kesica

Turski Macun med za potenciju, 100% prirodno

1.200,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Da li želite 100% prirodan afrodizijak koji će da poboljša Vaše seksualno zdravlje bez štetnih posledica i nuspojava? Turski med je prirodni preparat za potenciju koji ne sadrži nikakve veštačke ili hemijske sastojke.

On uspešno leči erektilnu disfunkciju, poboljšava kvalitet sperme i pdodužava seksualni odnos za onoliko koliko možete da idržite! Za razliku od drugih preparata slične namene, isti mogu da koriste i žene.

Šta je Turski Med?

Macun med se sastoji od nekoliko različitih biljaka i meda. Uglavnom endemskih, koje se kombinuju u određenom procentu kako bi se postigao željeni balans komponenti, koji za uzvrat daje gore pomenute benefite i muškarcima i ženama.

Mnoga istraživanja su potvrdila da je proizvod 100% efikasan, a kako sve pomenute biljke potiču iz Azije, vekovima unazad se ovaj preparat koristi za lečenje erektilne disfunckije kao i za povećanje intenziteta orgazma i samog seksualnog odnosa.

Kako koristiti Turski Med?

Macun med je u kesicama, te se konzumira oralnim putem. Preporučena doza za oba pola jeste jedna kesica, 30 minuta pre samog seksualnog odnosa.

U suštini je nemoguće preterati sa lekom, odnosno zloupotrebiti isti te tako izazvati predoziranje, ali se svakako ne preporučuje konzumiranje u prekomernim količinama. Jedna doza na 24h će sasvim biti dovoljna da postignete maksimalan užitak sa Vašim partnerom.

Koja su očekivana dejstva ovog preparata?

MUŠKARCI:

Jaka i dugotrajna erekcija
Povećan broj spermatozoida
Povećava nivo samopouzdanja
Jači libido i seksualna moć.

ŽENE:

Pojačana želja za seksom
Umanjivanje osećaja straha i nesigurnosti
Umanjuje lučenje sluzi
Jače lučenje estrogena
Sprečava vaginalno sušenje
Pojačava lučenje vaginalnog sekreta, neophodnog za kvalitetan seks.

Da li je Turski med 100% prirodan i siguran za upotrebu?

Proizvod je 100% prirodan i potpuno bezbedan te neće izazvati nikakve probleme prilikom konzumacije, niti nakon toga.
Macun med za potenciju je ispitan i registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije – registarski broj 5152/2019, deklaracija 2/6829-2.

Turski Macun med Sastojci

Treba napomenuti da se ovaj proizvod dobija kombinacijom više biljaka : Epimedium, Maca, Tribulus Terrestris, Cola Vera, Ginkgo Biloba, Lesser Galangal, Mulberry molasses, Pčelin polen, Matična mleč, Ženšen, Đumbir, Kopriva, Vanila, Zob, Cvetni med i Cimet.

Turski med i njegovo dejstvo

Skup svih gore pomenutih supstanci, lekova, začina i afrodizijaka, u efikasnoj razmeri, pospešuje cirkulaciju u celom telu, ali posebno u genitalnom području. Takođe, Macun med povećava nivo spermatozoida pa tako omogućava intenzivnije uživanje u seksualnom odnosu a u isto vreme izvanredno leči impotenciju kod muškaraca i omogućava višesatno seksualno uživanje bez nuspojava.

Po čemu se Turski med razlikuje od drugih proizvoda slične namene?

Prva stvar jeste sertifikat i odobrenje od strane stručnjaka iz oblasti medicine i farmacije, koji su nakon višegodišnjeg testiranja uspeli da pronađu savršen balans i lansiraju proizvod koji će vratiti samopouzdanje u spavaću sobu. Vreme delovanja je mnogo kraće nego kod drugih proizvoda iste namene, a takođe ne postoji mogućnost od predoziranja istim.

Za razliku od drugih preparata, Turski Med je 100% prirodan preparat čije sastojke vidimo bez cenzure, što jasno govori da je isti siguran i da se pravi od prirodnih sastojaka.

Kome je namenjen Macun med i ko sme ga koristi?

Macun med je namenjen prvenstveno muškarcima koji imaju problem sa potencijom ili imaju manjak samopouzdanja.
Ipak, mogu da koriste bukvalno svi muškarci i žene stariji od 18 godina, bez obzira na zdravstveno stanje.
Bilo da patite od reume, srčanog udara ili alergije, preparat je 100% siguran te Vam neće proizvesti kontraindikacije ni u kombinaciji sa drugim lekovima.
Ovo sredstvo za potenciju za razliku od viagre i ostalih kamagra proizvoda (bombone, šumeće tablete i gela) je sasvim prirodno, bez ikakvih hemijskih suplemenata, a ima odlično dejstvo.

Kutija sadrži 6kesica x 7grama.
Ne preporučuje se dijabetičarima (zbog visokog nivoa šećera) i teškim srčanim bolesnicima
Diskrecija zagarantovana.
Dostava u roku 1-2 radna dana na kućnu adresu.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Turski Macun med za potenciju, 100% prirodno”

*