Bebi puder – Jednostavno rešenje za brojne kućne probleme

Zinc_oxide

Puder za bebe nije samo prašak namenjen negovanju najmlađih. Zbog brojnih mogućnosti trebalo bi da ga ima svako domaćinstvo.

Upija masnoću 

Svežu masnu fleku na majici ili tepihu neutralisaćete ukoliko je pospete dečjim puderom. On će da apsorbuje masnoću, a istovremeno i da osveži isflekanu tkaninu. 

Za „mirišljavu“ obuću 

Ukoliko vaša obuća neprijatno miriše, unutrašnjost pospite puderom i ostavite preko noći. Narednog dana prah otklonite, pa će cipele da mirišu kao nove. 

Otklanja škripanje poda 

Ako imate parket koji škripi, po podu prospite puder, metlicom ga nanesite među letvice parketa i škripanje će prestati. 

alternativna medicina 49

Protiv mrava 

Puder vam može pomoći da se oslobodite i dosadnih mrava u domu. Dovoljno je da puderom zaprašite prozore i vrata, pa će sigurno da odu na drugu stranu. 

Sprečava noćno znojenje 

Ako ste skloni znojenju pod pokrivačem dok spavate, u tankom sloju pospite puder po posteljini. 

Čuva knjige 

Stare, vredne i drage knjige možete da sačuvate bebi prahom. Tanak sloj će da upije vlagu, spreči stvaranje plesni i neprijatan miris. 

novosti.rs
Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Posalji

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>