Grilovani krompir

20120619-211400-salt-and-vinegar-potatoes

Vrlo je jednostavno a izuzetno zdravo!
Kao sto znamo spremanje krompira moze biti dugotrajno a pritom vrlo nezdravo obzirom da krompir upija dosta ulja.
Zato vam predlazemo da sledeci put kad budete roštiljali izmedju ostalog izroštiljate i krompir.

Priprema je jednostavna. Isecite oljušten krompir na kriške debljine od maksimalno 1cm.
Kuvajte ga 10-15 min u zavisnosti od debljine. Iscedite vodu, posolite i grilujte ga dok ne porumeni.

Kao začin možete koristiti pored soli i bosiljak, peršun, majcinu dušicu…
Takodje pre ili nakon grilovanja kriške krompira možete zaliti maslinovim uljem.
Prijatno!

Preporučujemo Vam našu 100% prirodnu prodavnicu –

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Posalji

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>