Ovo je spisak najvećih uzročnika raka kojima smo svakodnevno izloženi

gmo-deklaracija02
Na alternativnim internet stranicama objavljen je intrigantan spisak najvećih uzročnika raka kojima smo svakodnevno izloženi

1. Hormoni u mesu i mleku

Većina domaćih životinja hranjena je veštačkim hormonima kako bi dobila na količini mleka i mesa. Veštački hormoni uzrokuju upale, depresiju, rak i niz drugih bolesti.

2. Mamografija, stomatološki rendgenski zraci, skeneri na aerodromima

Da li vam je tehničar na mamografiji zaboravio da kaže da provučete zaštitnu preklopnicu preko grudi pre nego što je izašao iz ordinacije? Da, reč je o smrtonosnim zracima koji mogu da prouzrokuju rak, a došli ste kako biste ga sprečili ili reagovali na vreme.

3. Aluminijum u dezodoransima i antiperspirantima

Većina tumora dojke nastaje u njenom gornjem kvadrantu, kod pazuha, upravo tamo gde nanosimo dezodoranse prepune aluminijuma. Koristite domaće ili organske dezodoranse.

4. Toksična kozmetika

Koža je naš najveći organ i upravo nju tretiramo preparatima i dekorativnom kozmetikom koja je prepuna petroleja i katrana. Kroz kožu ove otrovne supstance bez ikakvog problema putuju u krvotok i čine plodno tlo za ćelije tumora. Počnite da koristite organsku ili domaću kozmetiku i sanirajte štetu.

5. GMO soja i kukuruz

Većina soje u Americi je genetski modifikovana i ako ste obožavatelj, na primer, sojinog mleka preorjentišite se na neko drugo jer… Sojino mleko inače sadrži hemaglutinin, supstancu koja crvene krvne ćelije pretvara u ugruške. Osim toga, soja povećava estrogen. Kupujte organsko mleko, koje god vrste volite (kravlje, rižino, zobeno…).

(Dnevno.hr)

Institut za pecurke vam preporučuje svoj 100% prirodni proizvod za lečenje i preventivu i najtežih bolesti –

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Posalji

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>