Sale!
Placeholder

100% PRIRODNI DEZODORANS, antibakterijski, antifugalni, neutrališe neugodne mirise…

330,00 RSD 250,00 RSD

Out of stock

Product Description

Usled izmene materija koje su nastale lučenjem žlezda lojnica i znojnica nastaju proizvodi koji uzrokuju neprijatan miris tela. Sprečavanje nastanka neprijatnog mirisa tela upotrebom dezodoransa spada u svakodnevnu negu tela. Pritom postoje različiti načini sprečavanja nastanka mirisa. Mnoga naučna istraživanja ukazuju na to da primena klasičnih dezodoransa i antiperspiranata nije tako bezopasna po zdravlje. Klasični antiperspiranti blokiraju znojenje jer zatvaraju izlaz znojnog kanala, a njihovi aktivni sastojci su soli aluminijuma, aluminijum hlorid, aluminijum hlorhidrat i aluminijum cirkonijum. Česti konzervansi su parabeni (methylparaben, propylparaben itd. ) koji su dokazano štetni po organizam. Znojenje je prirodan proces i način da se iz tela izbace toksini. Blokiranje znojnih kanala može dovesti do poremećaja unutar organizma.

Nudimo 100% bezbednu i prirodnu opciju čistih organskih dezodoranasa koji ne sadrži veštačke supstance: veštačke konzervanse, veštačke mirise, boje, aluminijum. Prirodni dezodoransi su preparati čija je funkcija da sprečavaju razvoj bakterija na koži , odnosno nesmetano se znoji, ali neutrališe se neprijatan miris za razliku od antiperspiranata koja sadže supstance koje sprečavaju znojenje. Prirodna kozmetika Mareea oslanjajući se na prirodu i prirodne resurse omogućava poboljšanje kvaliteta i zdravog načina života. U sve široj paleti prirodnih proizvoda omogućava zadovoljavanje najrazličitih potreba i želja njenih korisnika.

PRIRODNI DEZODORANSI u stiku su izrađeni su u potpunosti od prirodnih sastojaka koji neguju kožu, deluju antibakterijski, antifugalno i na taj način neutrališu neugodne mirise. Prirodni dezodoransi ne začepljuje pore i ne sprečavaju znojenje. Neugodan miris nastaje zbog normalnog prisustva bakterija i gljivica na koži kojima temperatura i vlaga koja se stvara ispod pazuha pogoduju za razvoj. Zbog antibakterijskog i antifugalnog delovanja etarskih ulja razvoj neugodnih mirisa sveden je na minimum.

Način upotrebe: Nakon tuširanja naneti tanak sloj ispod pazuha.
Sastav: kakao buter, kokosovo ulje, kukuruzni skrob, soda bikarbona, etarska ulja .
33 gr.

Additional Information

Dodatne informacije

33 grama

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “100% PRIRODNI DEZODORANS, antibakterijski, antifugalni, neutrališe neugodne mirise…”

*