HerbaViva 1

HERBA VIVA, za tegobe, poremećaje i oštećenja digestivnog trakta

790,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Herba Viva je dodatak ishrani star blizu 20 god. u čiji sastav ulazi propolis i lekovito bilje.
Namena :
Namenjen je prvenstveno za regulisanje velkog broja tegoba, poremećaja i oštećenja digestivnog trakta.
Takođe može uspešno da se upotrebi za dezinfekciju sredstvo i brže zarastanje rana, ogrebotina, posekotina i drugih oštećenja kože.
Ne treba zanemariti i njegovo delovanje na suzbijanju infekcija. Uništava veliki broj gram pozitivnih i gram negativniih bakterija i jača i održava odbrambene sposobnosti organizma.
Sastav :
Ekstrakt propolisa, žalfije, kantariona,slatkog korena i kamilice.
Delovanje :
Propolis i lekovito bilje blagotvorno deluju na kompletan digestivni trakt, od usne duplje do završetka debelog creva (anusa).
- Sprečava ili usporava pojavu herpesa simplexa ( groznica) na usnama, ubrzava zarastanje afti (ranica u usnoj duplji), gingivitisa (upale desni) i parodontoze (povlačenje desni i ispadanje zuba).
- pomaže kod tegoba prouzrokovanih upalama grla, ždrela, nosne i sinusnih šupljina, kao i oštećenja sluzokože jednjaka prouzrokovana infekcijama ili konzumiranjem čvrste hrane.
- ublažava tegobe kod pojave povećane želudačne kiseline, gorušice, gastritisa, upale sluzokože želuca
- pomaže kod pojave tegoba prouzrokovanih grčevima i bolovima u stomaku, dijarejom (prolivom), nadimanjem, ređe povraćanjem i sl.
- reguliše peristaltiku creva (potiskivanje sadržaja u crevu) i pražnjenje debelog creva, kao i upale sluzokože tankog i debelog creva.
- značajno pomaže kod pojave tegoba i posledica koje se pojavljuju kada postoji čir na želucu ili dvanaestopalačnom crevu.
- može da se koristi za sprečavanje infekcija kod pojave rana na koži, sprečava infekcije rane i pomaže brže zarastanje, posebno svežih rana.
Način upotrebe :
- Preventivno :
Nakapati 10 kapi u pola čaše ili punu čašu čiste vode i piti između obroka 1-3 puta dnevno.
- U akutnim stanjima (grčevi, bolovi u stomaku, prolivi i sl.) :
Nakapati 20 kapi u pola čaše vode i popiti jednom do više puta u razmaku od 15-tak minuta do prestanka simptoma.
- Kod upala sluzokože tankog i debelog creva :
Nakapati 10-15 kapi u čašu vode i piti 3 puta dnevno na bar pola sata pre obroka.
- Kod pojave čira na želucu ili dvanaestopalačnom crevu :
Nakapati 20 kapi u pola čaše vode piti 3 puta dnevno na bar pola sata pre jela (na prazan stomak) u trajanju od 15 dana, zatim napraviti pauzu od 7 dana, pa nastaviti sa istom primenom sledećih 15 dana.
- Za rane na koži :
Nakapati 1 do nekoliko kapi direktno na ranu, malo će da peče kao kod primene drugog dezinfekcionog sredstva, sačekati da alkohol ispari i da se stvori zaštitni, lekoviti film. Zatim, ako je rana manja, staviti na ranu flaster sa gazom, a kod većih rana prekriti ranu gazom i umotati zavojem.
Napomena :
Retko može da se pojavi alergijska reakcija na propolis ili na neki od sastojaka proizvoda. Tada je neophodno prestati sa upotrebom i sačekati nekoliko dana da se reakcija povuče.
Herba Viva je potpuno prirodan preparat, ne sadrži konzervanse.
Kontrolu higijenske i zdravstvene ispravnosti proizvoda izvršio je Gradski zavod za javno zdravlje, Centar za higijenu i humanu ekologiju Beograd. Izveštaj Br.100/06, 06-3
100% prirodno

Dodatne informacije

100% prirodno

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “HERBA VIVA, za tegobe, poremećaje i oštećenja digestivnog trakta”

*