Imunitet-prirodni-lek-za-imunitet-500x500

PRIRODNI LEK ZA IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA, dve teglice

4.430,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Mesecna terapija iznosi 2 teglice po 250gr – 4430 din.

IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA – 100% prirodni lek za imunitet

Prirodni preparat namenjen osobama koje imaju probleme sa stalnim infekcijama, poremećen i slab imunitet, imuni sistem oštećen hemoterapijom i zračenjem, koje su lečene od teških bakterijske infekcije primenom antibiotske terapije i posle uzimanja veće količine lekova.

Ako ste osoba koja oseća sledeće simptome, onda je ovo idealan preparat za Vas:
Bolovi u zglobovima i mišićima
Osetljivo grlo
Loše pamćenje i pad koncentracije
Bolni limfni čvorovi
Teško buđenje jer san ne deluje okrepljujuće
Glavobolja
Lošu probavu
Otežano disanje i ubrzan rad srca
Depresiju i napade panike
Osetljivu kožu
Gubitak kilograma

Nudimo Vam 100% prirodan preparat, ciljano izbalansiranog sastava, koji u sebi sadrži med, propolis, matičnu mleč, medicinske gljive (CORDYCEPS, REISHI i SHIITAKE) i tako napravili pravu imuno-bombu za Vaš organizam. Doktor Shi-Jean Lee, čuveni doktor dinastije Ming, izdao je srećom i knjigu u kojoj najvažniji akcenat stavlja upravo na reishi gljivu. Napisao je da dugoročno konzumiranje reishi dovodi do zdravog formiranja tela i duha i pomaže dugovečnosti. Reishi se može koristiti svakodnevno bez ikakvih negativnih indikacija, a dugoročno korišćenje dokazano jača imuni sistem ljudskog organizma, i to bez ikakvih neželjenih efekata na organizam. Utvrđeno je da je bogata polisaharidima, mnogim mineralima i antitumorskim jedinjenjima koji deluju kao biološki modifikatori i time utiču na zaustavljanje širenja ćelija raka, prepoznaju ih, zaustavljaju njihov rast i uništavaju ih. Ispitivano je i dejstvo reishi na druge bolesti, potvrđeno da ova gljiva leči neurosteniju, nesanicu, kijavicu, razna crevna oboljenja, hepatitis, hronični bronhitis, leči jetru, poboljšava imunitet, leči srčana oboljenja. Polisaharidi ove gljive imaju jak antikancerogeni efekat i u svetu se koriste kao zvanično sredstvo u borbi protiv mnogih vrsta zloćudnih tumora. Kiselina koju sadrži reishi, još jedno njeno jedinjenje, pomaže u tretiranju raznih vrsta alergija. Ganoderma poseduje izuzetna antivirusna i antibakterijska svojstva, pa je zovu i prirodan antibiotik. Reishi je glavni borac protiv malignih bolesti. Lekovita gljiva Ganoderma Lucidum – reishi zapravo preko svojih antitumornih jedinjenja pokreću imunobiološke reakcije kojima organizam menja svoje funkcionisanje, uspostavlja ravnotežu i dovodi organizam u stanje sposobno za borbu s negativnim reakcijama kako bi ozdravio. Za takva je jedinjenja u upotrebi je izraz „biomodulatori“, odnosno „modifikatori biološkog odgovora”. Ta jedinjenja jačaju i/ili ponovno uspostavljaju imunološke funkcije organizma, kako one generalne, tako i specifični imunitet protiv tumora. Osim toga, ta jedinjenja koče razvoj tumornih ćelija, neposredno ih uništavaju, modifikuju, tako da ih odbrambeni sistem organizma može lakše prepoznati kako bi ih uspešnije uništavao, a u nekim situacijama i ubrzavaju sazrevanje ovih obolelih ćelija, koje se time od malignih ponovno pretvaraju u benigne.
Kordiceps (Cordyceps Sinensis) se smatra najlekovitijom gljivom, čija su izuzetno brojna lekovita svojstva u kineskoj tradicionalnoj medicini znana još od najstarijih vremena. Kordicepsov biohemijski sastav nas je uverio da su mogućnosti ove lekovite gljive fantastične, te da neverovatno dejstvo ima na naš organizam. Dokazano je snažno pozitivno dejstvo kordicepsa :

- na suzbijanje hroničnog umora i simptoma depresije;
- na jačanje svih mišića a naročito srčanog mišića, te sprečavanje aritmije;
- na jačanje krvnih sudova i suzbijanje posledica njihovog oštećenja;
- na jačanje imuniteta i suzbijanje posledica stresa

Shiitake su izvor minerala: kalcijuma, fosfora, gvoždja, kalijuma i magnezijuma. Bogate su vitaminima: B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, D, dok ostale sadrže u manjem procentu. Shiitake takođe sadrže sve esencijalne amino kiseline i biljna vlakna koja imaju važnu ulogu za probavni sistem.

Pored lekovitog dejstva koje shitake ima na naš organizam u Japanskoj, Kineskoj, ali i Američkoj, pa sve više i Evropskoj medicini preporučuje se paralena upotreba shitake i reishi gljiva, kao odlična kombinacija u borbi protiv tumora, izrazitog porasta imuniteta u tretmanima osoba obolelih od AIDS-a.

Matična mleč se već hiljadama godina u orijentalnim kulturama ceni kao jedinstveni prirodni izvor za očuvanje mladosti i energije. Tradicionalna iskustva ukazuju da ublažava uznemirenost i nesanicu, podiže raspoloženje, povećava izdržljivost i pamćenje i jača imuni sistem. Matična mleč sadrži neverovatne količine proteina, lipida, glucida, vitamina, hormona, enzima, minerala, specijalnih vitalnih faktora koji se ponašaju kao biokatalizatori u procesu ćelijske regeneracije u ljudskom telu. Matična mleč je izuzetno bogata belančevinama, mastima, aminokiselinama, ugljenim hidratima, vitaminama B-1, B-2, B-6, C, E, niacinima, biotinom, pantotenskom kiselinom, inozitolom i folskom kiselinom.

Matične mleči deluje na sledeće: umor, nesanicu, anoreksiju, uznemirenost, bronhialnu astmu, hepatitis, pankreas, artritis, kostobolju, arterosklerozu, bolesti bubrega, stomačni čir, jajnički nedostatak, obrtanje procesa starenja, stimulisanje i regeneraciju nervnog sistema, za ubrzavanje zarastanja i konsolidacije slomljenih kostiju, kožna oboljenja, promoviše seksualno podmlađivanje.

Zašto je naš prirodni lek delotvorniji od ostalih preparata ?

IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA-prirodni lek za imunitet napravljen je kombinacijom meda, matične mleči i medicinskih gljiva, uspešno deluje na prirodno jačanje imunog sistema. Mešanjem lekovitih gljiva reishi, shiitake i cordiceps, dobija se sinergijsko dejstvo, uzajamno jedna drugoj pojačavaju lekovita svojstva na imunitet. Posle terapije od 6 meseci u potpunosti ćete imati oporavljen i jak imuni sistem. Mešanjem meda i medicinskih gljiva čini dejstvo preparata IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA – prirodnog lek za imunitet, delotvornijim, nego kada bi se,svi ovi sastojci koristili odvojeno,svaki posebno. Lekovitost našeg prirodnog leka je u tome, kada se pomešaju medicinske gljive u prahu sa medom, lekovite supstance iz medicinskih gljiva se vežu za šećere u medu koji te lekovite supstance nosi kroz krvotok do obolelog organa, a same lekovite supstance iz medicinskih gljiva i lekovitog bilja NEMAJU DRUGI NAČIN STIĆI NA CILJANO MESTO U ORGANIZMU !

Ovaj proizvod šaljemo i na teritorije BiH, HR i CG.

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PRIRODNI LEK ZA IMUNITET I JAČANJE ORGANIZMA, dve teglice”

*