PXD-BioPiramida
Biopiramida_vodaBiopiramida-biopoljeBiopiramida-energetski-uticajpxd-biopiramida 1

PXD Biopiramida – Protiv štetnih zračenja

25.000,00 RSD

Opis proizvoda

PXD BioPiramida je dve hiljade puta umanjena Keopsova piramida iz drevnog Egipta, dimenzija 11,5 x 7,5 cm.
Napravljena je od prirodnog keramičkog materijala sa ukomponovanim metalnim kristalnim zrncima, koja imaju funkciju nekadašnje obloge Keopsove piramide.
U unutrašnjosti se nalazi šuplji keramički kvadar ispunjen sitnim kristalićima kvarca i zatvoren čipom. Ovakvom konstrukcijom omogućeno je PXD Biopiramidi da pozitivnu energiju koja se stvara u njenoj unutrašnjosti i emituje u prostor oko sebe. Kristalići kvarca i Nano čip tehnologija deluju kao pojačivači pozitivne energije.

Delovanje je višestruko i može se uspešno koristiti:

- Emituje pozitivnu energiju u prostor oko sebe u poluprečniku od 7 m a u visinu od 3m.
- U prostoru koji štiti (154 m2) smanjuje štetno zračenje podzemnih voda, svih električnih uredjaja, poremećenog Zemljinog magnetizma, Hartmanove i Kerijeve globalne mreže i neidentifikovanih nepovoljnih energija, kao i elektromagnetnih zračenja koja dolaze od dalekovoda, transformatora, električnih aparata, uređaja izvan prostora zaštite itd.
- Zračenjem pozitivne energije direktno energizuje: vodu za piće i kozmetiku, čaj, voće, voćne sokove, mleko, jogurt, lekove (sirupe i tablete) itd, odnosno čovečje telo tako što se od petnaest do trideset minuta sedi na stolici ispod koje se postavi piramida.
- pomaže u zdravstvenoj terapiji, kao i kod učenja, razmišljanja i meditacije; povećava koncentraciju, pojačava delovanje misli, želja, ljubavi, pažnje itd.

kosmicka_zracenja

PXD BIOPIRAMIDA ima sposobnost da energije s negativnim uticajem na psihu i na telo čoveka apsorbije i transformiše u pozitivnu energiju koju, zahvaljujući posebno oblikovanom vrhu, emituje u okolni prostor. Energetsko polje PXD biopiramide ima osvežavajuće i vitalizirajuće dejstvo.
Energija štetnih zračenja je glavni uzrok ometanja normalnog rada organa i psihofiizičkih funkcija i glavni uzrok poremećaja tegoba i bolesti. Ona slabi biopotencijal ćelija što omogućava virusima, bakterijama i gljivicama da napadnu organizam i izazovu infekcije i oboljenja.

Zracenja i resenje

Upotreba : Radiestezijskim ispitivanjem utvrđeno je da PXD BIOPIRAMIDA štiti prostor od dvadeset metara u poluprečniku ako se postavi na određenu tačku koju prethodno odredi radiestezista i usmeri se tako što je logo PXD SISTEM okrenut ka severu. Ako se postavi bilo gde u prostoru onda štiti sedam metara u poluprečniku i kroz zidove. Potrebno je svaka tri meseca skinuti poklopac s pirmaide i izložiti njen čip Sunčevoj svetlosti oko tri sata. Piramida će se sama isprazniti od negativne energije i napuniti pozitivnom i biće spremna za stopostotnu zaštitu.

Rok trajanja: neograničen , do fizičkog uništenja.
Nano čip tehnologija

https://youtu.be/-sruSB8uqrA

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “PXD Biopiramida - Protiv štetnih zračenja”

*