sapun care

SAPUN CARE za osetljivu kožu, ekceme, strije, bore, psorijazu

270,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Kozje mleko deluje blagotvorno, umirujuće na kožu zahvaljujući vitaminima A, B6, B12 i E i čini ga pogodnim za osetljivu kožu, ekceme i psorijazu. Kakao buter omekšava ispucalu i suvu kožu te sprečava nastanak strija i bora. Pčelinji vosak i med ishranjuju epiderm, štite od nepovoljnih spoljašnjih uticaja i pospešuju mehanizme obnove kože. Aromaterapijsko i lekovito dejstvo odabranih etarskih ulja pomorandže, karanfilića i cimeta opustiće Vaše telo i misli.

Naši sapuni su potpuno prirodni što znači da ne sadrže veštačke konzervanse, boje i mirise i ručno su rađeni u malim serijama. U svom sastavu sadrže etarska ulja lekovitog aromatičnog bilja, koje ima aromaterapijsko i blagotvorno dejstvo na kožu. Sapuni su proizvedeni hladnim postupkom saponifikacije pri čemu zadržavaju vrednost aktivnih sastojaka koji su mu dodati i sav glicerin koji se stvori tokom procesa saponifikacije. Ovo su ‘’ pravi glicerinski sapuni ‘’ za razliku od komercijalnih sapuna u kojima se često glicerin uklanja i koristi za dalju prodaju. Osim toga u komercijalne sapune se dodaju hemijski aditivi koji ne samo da isušuju kožu nego mogu dovesti i do iritacija, naročito kod osetljive kože. Ukoliko u njih stave neke prirodne sastojke, zajedno sa sintetičkim, to se čini u veoma malim količinama što koža i ne oseti.
Sastojci naših prirodnih sapuna su pažljivo birani zbog svojih mnogih prednosti. Svojim visokim kvalitetom i svojstvima idealno čiste, osvežavaju, hrane, štite i neguju kožu. Potpomažu regeneraciju i usporavaju proces starenja kože. Blagotvorno deluju kod osetljive i problematične kože. Sve to obezbeđuju hranjiva, hladno ceđena biljna ulja i buteri koja su osnova sapuna. Sapuni se obogaćuju lekovitim aromatičnim biljkama, etarskim uljima lekovitog bilja kao i prirodnim lekovitim proizvodima kao što su med, pčelinji vosak, kozje mleko, glina, soli itd. što dodatno daje sapunima lekovita i aromaterapijska svojstva. Sastojci sapuna su pažljivo kombinovani u svakom pojedinačno tako da su jedinstveni u pogledu njihove efikasnosti. Redovnim korišćenjem naših sapuna, doprinosi se očuvanju zdravlja kože na prirodan način i uverićete se da će vaša koža biti ne samo čista već svilenkasto meka, nežna i glatka.

100% prirodno
75gr.

Dodatne informacije

100% prirodno

75 grama

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “SAPUN CARE za osetljivu kožu, ekceme, strije, bore, psorijazu”

*