• Ne možete da dodate "KINOKI FLASTERI ZA DETOKSIKACIJU" u korpu jer je proizvod raprodat.
PXD Biotarapeutske ploče 3
bioterapeutPXD_BIOTHERAPEUT_PLATE_ARTG_CERTIFICATE

Kvantna soba,10 termina + antimikrobna terapija

5.000,00 RSD

Out of stock

Opis proizvoda

Terapije u Kvantnoj sobi predstavljaju jedan od najsavremenijih oblika kristaloterapije.

Svaki živi organizam ima elektromagnetno informaciono polje koje je sposobno da reaguje na uticaj spoljašnjeg elektromagnetnog zračenja i njegove strukture između sebe. Na tome se zasniva komunikacija između ćelija, pa kažemo da „ćelije razgovaraju“. Organizam je sposoban da otkrije za stoti deo procenta odstupanja frekvence sopstvenog elektromagnetnog polja.
Sve je vibracija (misli, emocije, dejstva…) samo različitog karaktera i intenziteta. Neke možemo svesno da registrujemo (muzika , svetlost, toplota), a misli i emocije ne možemo. Emocije i misli su elektromagnetni talasi.
Kada su vibracije subatomnih čestica pravilne onda i ceo organizam ima pravilnu vibraciju, odnosno zdravlje. Kada se poremeti mikrosvet, kada počinju male čestice da nepravilno osciluju, sa neprepoznatljivim talasima, vremenom se remeti i vibracja makrosveta (organa i celog organizma). To je kvantno objašnjenje bolesti. Jedan fizičar je rekao da je bolest sa stanovišta kvantne medicine “rat vibracija”.

TERAPIJA BIOTARAPEUTSKIM PLOČAMA

Naše bioenergetske ploče otkrivaju koji delovi tela tj.ćelije imaju malu frekvenciju i podižu je na frekvenciju zdrave ćelije.

Bioterapeut-ploča
Tretman podrazumeva ležanje u kvantnoj sobi na 4 biotarapeut ploče, 10 termina po 40 min.

Bioterapeutske ploče su najsavremeniji oblik kristaloterapije i njihovo dejstvo se ogleda u tome sto metalna resetka u nano kristalima metala koji su naneseni na ploču stvara plus polarizovano magnetno polje koje odašilje blagotvornu energiju na disfunkcionalne ćelije koje su depolarizovane usled raznih oboljanja (akutnih i hronicnih).
Metali kristala su smešteni u lavirintu kao što prikazuje slika.

PXD Biotarapeutske ploče 2

Ovo nisu magneti. Ne rade na struju i nisu priključene na bilo koji izvor energije.
Ploče pokušavaju da vrate frekfenciju bolesne ćelije na frekfenciju zdrave ćelije. Podstiču proizvodnju energije i funkciju ćelije na zdrav način. Dovode do energetskog balansa u organizmu.

BIOTERAPEUT PLOČA je blago terapeutsko sredstvo i uklanja sve vrste bolova bez bilo kakvih štetnih nuspojava i potpuno je neškodljiva. Uz ploče se mogu koristiti lekovi i medicinski tretmani.
Podiže energiju celokupnog tela.

Iskustva više hiljada zadovoljnih korisnika pokazala su da BIOTERAPEUT PLOČA dovodi do poboljšanja stanja u slučaju: glavobolje, bronhitisa, astme, reume, išijasa, lumbaga, dijabetesa, žutice, kožnih alergija, alergija nosa, neoplazmi, upala jajnika, bubrega, pluća, zglobova, mišića…
Takođe otklanja bolove i smetnje: u želucu, crevima, vratu, leđima, rukama, nogama…
Deluje na: jetru, pankreas, slezinu, matericu, srce, krvotok, krvni pritisak, cirkulaciju, potenciju, plodnost i seksualnu želju…
BIOTERAPEUT PLOČA Vam omogućava jednostavan način ozdravljenja i za najteže bolesti.

Tretman podrazumeva ležanje u kvantnoj sobi na 4 biotarapeut ploče, 10 termina po 40 min.

TERAPIJA ANTIMIKROBNIM SISTEMOM

Parazite – viruse, bakterije, gljivice, gliste i drugo – ima svaki čovek jer živimo u svetu u kome jedan život postoji na račun drugog. Čovek živi svoj život, a paraziti (virusi, mikrobi, gljivice, gliste u čovekovom organizmu) – svoj.
Pouka tibetskog Čžud Ši:” Da bi čovek uspeo da održi svoje zdravlje na zadovoljavajućem nivou važan je odnos patogenog uzročnika bolesti (parazita), snage tela i nečistoća. Pod “snagom tela” podrazumeva se čovekov imunitet. Pod „nečistoćama” – toksini, a pod „patogenim uzročnikom” – različiti paraziti.
Paraziti mogu biti uzrocnici brojnih zdravstvenih problema. Najmanje, što vam mogu učiniti – krasti hranjive sastojke, potrebne vašemu telu.Otimace vitamine i minerale, a za uzvrat ispuštaće toksični otpad.
Dragi prijatelji, ako zaista želite da budete zdravi i ako ste spremni da se bavite sopstvenim zdravljem, za suzbijanje raznih virusa, bakterija i gljivica nudimo vam ANTIMIKROBNI SISTEM.

ANTIMIKROBNI SISTEM je uređaj kvantne medicine koji poljem deluje na patogene viruse bakterije i gljivice.

Sastoji se od 3 ploče:
1. ANTIVIRUSNA PLOČA
2. ANTIBAKTERIJSKA PLOČA
3. ANTIGLJIVIČNA PLOČA

biotarapeutska ploča

Čipovi od nano kristala metala su raspoređeni u sistemu spirala različitih prečnika po principu “ZLATNOG PRESEKA”. Svaka od ove tri spirale ima svoj raspored i prečnik koji stvara BIOPOLJE koje uništava sve poznate patogene izazivače oboljenja, bilo subcelularne (virusi-H1N1, H3N2 i dr.) ili celularne ( bakterije-gram pozitivne i gram negativne i gljivice). Ploče sa čipovima imaju svojstvo da oforme energetsko polje koje parališe rad bakterija, virusa ili gljivica. Nusprodukti delovanja patogenih mikroorganizama nestaju, imunitet jača, a tako ojačan organizam samostalno “organizuje” svoju odbranu.

ANTIMIKROBNI SISTEM, posredstvom svog energetskog polja, takođe onemogućava deljenje mikroorganizama u organizmu.
Ovaj sistem je potpuno bezopasan, mogu da se tretiraju i mala deca pod temperaturom.

Tretman podrazumeva stajanje u kvantnoj sobi ispred Antimikrobnog sistema 3x2min. Uz TERAPIJU BIOTARAPEUTSKIM PLOČAMA ovaj tretman je besplatan.

U IME LJUBAVI I POŠTOVANJA PREMA SEBI, NAUČITE DA ŽIVITE I RADITE U ENERGIJI ZDRAVLJA.

Text – Verica Petrovic Manic

Pogledajte samu Biotarapeut ploču –

Vaši komentari

Još uvek nema komentara, da li želite da napišete Vaš?

Budite prvi koji piše za “Kvantna soba,10 termina + antimikrobna terapija”

*